Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ανοίγει η αυλαία για το "ΟΙΚΟθέατρο 2015" στα δημοτικά σχολεία της Ναυπακτίας

Ανοίγει η αυλαία για το "ΟΙΚΟθέατρο...

ΟΛΟ το πρόγραμμα

Η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Πολιτισμού και  Περιβάλλοντος “Πράσινο+ Μπλε” συνεχίζοντας την προσπάθεια ευαισθητοποίησης των μαθητών της Α’θμιας εκπαίδευσης σε θέματα οικολογίας, υλοποίει για πέμπτη συνεχή χρονιά, σειρά Θεατρικών παραστάσεων για τους μαθητές των Δημοτικών σχολείων του Δήμου Ναυπακτίας.

Στόχος  είναι  η εμπλοκή και ευαισθητοποίηση των νεαρών μαθητών, εκπαιδευτικών αλλά και των γονέων σε μια εκπαιδευτική και διασκεδαστική ενέργεια με θέμα το Περιβάλλον, μέσα από το θέατρο και τον πολιτισμό.

Με την βοήθεια θεατρολόγων, εκπαιδευτικοί και μαθητές, μετατρέπουν οικολογικά παραμύθια γνωστών συγγραφέων σε θεατρικές παραστάσεις, τις οποίες και ανεβάζουν στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα της Ναυπάκτου,  ξεκινώντας από την Κυριακή 01 Μαρτίου και κάθε Κυριακή στις 18.00

Η δράση υλοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπακτίας, την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας -  Δνσης Α’βάθμιας εκπαίδευσης Νομού Ατω/νίας  και τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Τμήματος της ΙΒΒΥ - Κύκλος Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου.

Ενδεικτικά θέματα των θεατρικών παραστάσεων είναι: Μόλυνση Ατμόσφαιρας, Αναδάσωση, Προστασία του  Δάσους, Σκουπίδια, Ανακύκλωση, Κυκλοφοριακή αγωγή κ.α.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις