Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Όλοι οι Χοροί του τελευταίου διημέρου στην Πάτρα

Όλοι οι Χοροί του τελευταίου διημέρου στην Πάτρα

Στην τελική ευθεία για το Πατρινό Καρναβάλι του 2015

Μπήκαμε στο τελευταίο διήμερο του Πατρινού Καρναβαλιού και το thebest.gr συγκέντρωσε τους πιο ονομαστούς Καρναβαλικούς Χορούς, αλλά και κάποιους νεοεισερχόμενους και σας τους παρουσιάζει.

ΣΑΒΒΑΤΟ 21/2

Το τελευταίο τριήμερο της αποκριάς στο ξενοδοχείο "Αστήρ" ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος με την ορχήστρα του μας προσκαλούν σε καρναβαλικές βραδιές με free drink.

Τελευταίο Σάββατο του Καρναβαλιού, 21 Φεβρουαρίου και το "Φαγιούμ" που φέτος φιλοξενεί την υπέροχης συλλογή με καρναβαλικές μάσκες της αξέχαστης Πόλας Παναγιωτοπούλου μας προσκαλεί στο καθιερωμένο πάρτυ του με θέμα "Πάρε το όργανό σου κι έλα στο Φαγιούμ". Η είσοδος είναι ελεύθερη. Τηλ. κρατήσεων: 2610 270557, 6976 531 461

Όπως κάθε χρόνο το τελευταίο Σάββατο του καρναβαλιού το party της χρονιάς είναι με περούκα με γυαλιά στο Banana Moon, του Γιώργου Κοτοπούλη. Το party ξεκίνησε το 1991 στην Αρένα πέρασε από το Αbya Υala το Up Town και στο Orient Express και συνεχίζει στο Banana Moon...!

Σε ρυθμούς πάρτι και το café Maizon – take away στην Ελευθερίου Βενιζέλου και Κορίνθου. Το Σάββατο, περίπου στη 1 το μεσημέρι ξεκινάει το «Preparade restarting» πάρτι που μας βάζει στο κλίμα του χορού και της διασκέδασης, λίγες ώρες πριν αρχίσει η νυχτερινή ποδαράτη.

Μπορεί ο Χορός του Δημάρχου να έχει πια καταργηθεί ωστόσο ο Κοινωνικός Οργανισμός διοργανώνει το τελευταίο Σάββατο της Αποκριάς το δικό του χορό στην «Αίγλη» της Veso Mare.


ΚΥΡΙΑΚΗ 22/2

Πάρτι για την Τελετή Λήξης στο «Δασύλλιο»

Το «Δασύλλιο» και ο Kiss FΜ, διοργανώνουν την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς στο μεγαλύτερο πάρτι της πόλης.

Μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία και φέτος Δασύλλιο και Kiss Fm πάνε μαζί

και προσφέρουν ατελείωτο κέφι, non stop music μέχρι το πρωί  και φυσικά μια μοναδική θέα για την καύση του Καρνάβαλου και των πυροτεχνημάτων της τελετής Λήξης.

Και φέτος το Δασύλλιο πρωταγωνιστεί Καρναβαλικά.

Την τελευταία Κυριακή το βράδυ στο Banana Moon το Καρναβαλικό Κομιτάτο και ο Ομιλος Αντισφαίρισης διοργανώνουν από κοινού πάρτυ με τίτλο "I Love tennis" (Είσοδος: 10€ με ένα ποτό)

Τέλος τα γκρουπ 62, 222, 128, 120 έκλεισαν το «Arena the place» σε ένα πάρτυ που είναι ήδη sold out. Την μουσική θα επιμεληθούν οι: Παναγιώτης Κολλιόπουλος και Κωνσταντίνος Γεωργίου, ενώ θα εμφανιστούν και οι Onirama.

 

Σχετικά άρθρα

Άσπρισε το facebook λόγω του "Λευκού χορού"

Μετέφεραν τόνους χιόνι για πάρτυ υπερπαραγωγή στο Ρίον - Δείτε τις ετοιμασίες

Οι πρώτες φωτογραφίες από το Santa Chionia χθες βράδυ στο Distinto

Καρέ καρέ "Τα ταλέντα" στο Ακρωτήρι

Πάτρα: Όλοι οι Καρναβαλικοί Χοροί της τελευταίας εβδομάδας

Πάρε το όργανό σου κι έλα στο "Φαγιούμ" το τελευταίο Σάββατο της Αποκριάς

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight