Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι ΟΝΙΡΑΜΑ στην Πάτρα την τελευταία Κυριακή του Πατρινού Καρναβαλιού

Οι ΟΝΙΡΑΜΑ στην Πάτρα την τελευταία Κυρι...

Για μία και μοναδική live εμφάνιση

Το γνωστό συγκρότημα των Onirama που θεωρείται κατά πολλούς, ως το καλύτερο ελληνικό συγκρότημα της σύγχρονης εποχής, με frontman τον Θοδωρή Μαραντίνη αναμένεται να καταφθάσει στην καρναβαλική Πάτρα την τελευταία Κυριακή της αποκριάς 22 Φεβρουαρίου 2015 για μία και μοναδική live εμφάνιση.

Οι Onirama που φέτος εμφανίζονται στην Αθήνα στο Camorra Live στην οδό Αμερικής κοντά στο Σύνταγμα με ιδιαίτερη επιτυχία, έρχονται στην Πάτρα για ένα μουσικό live σε γνωστό κέντρο διασκέδασης.

Οι Onirama έκαναν το ντεμπούτο τους στην ελληνική μουσική σκηνή γύρω στο 2000, με άλλο όμως όνομα, ως «Μixing up the medicine» και το 2003 πήραν την σημερινή τους ονομασία. Η μουσική, την οποία υποστηρίζει το γκρουπ κινείται κυρίως σε ποπ και ροκ ρυθμούς ενώ ο σταρ του συγκροτήματος Θοδωρής Μαραντίνης ξεχωρίζει για την σκηνική του παρουσία και την ιδιαίτερη και αισθαντική φωνή του.

Μαζί με τον Διονύση Φραντζή, ο οποίος αποχώρησε το 2012, δημιούργησαν τους Onirama που έμελλε μετά από χρόνια να κλέψει ως μπάντα τις καρδιές του νεανικού κοινού και να σκαρφαλώσει στην κορυφή των πιο εμπορικών συγκροτημάτων της χώρας μας. Μέλη του συγκροτήματος είναι και τα αδέρφια Κοκονίδη, Γιώργος και Δημήτρης, ο Χρήστος Τρεσίντσης και μέχρι το 2011 ο Κώστας Καρακατσάνης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight