Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το συγκλονιστικό μήνυμα μιας ελληνίδας μάνας στο thebest.gr

Το συγκλονιστικό μήνυμα μιας ελληνίδας μ...

ΥΠΑΡΧΩ! ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ! Και δεν αντέχουμε άλλο!!!

Είμαι μια μητέρα.Όπως εκατοντάδες χιλιάδες άλλλες.Προσπαθώ να μεγαλώσω σωστά τα παιδιά μου με αρχές,ηθικές αξίες και σεβασμό στην προσωπικότητα και τα πιστεύω των άλλων.Αγωνίζομαι να προσφέρω ότι καλύτερο μπορώ,για να κάνω τα παιδιά μου υπεύθυνους ανθρώπους και υπεύθυνους πολίτες.

Όλα αυτά,μέσα σε μεγάλες αντιξοότητες και στερήσεις που η αξιοπρέπειά μουδεν μου επιτρέπει να αναφέρω.Αγωνιώ,υποφέρω,προσπαθώ,πέφτω,σηκώνομαι,αλλά καλώς ή κακώς  η πίστη μου στο Θεό  είναι το μόνο που με κράτησε στα λογικά μου όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια. Όμως κυρίες και κύριοι που κρατάτε το μέλλον των παιδιών μου στα ισχυρά χέρια σας,σας διαβεβαιώ ‘’δεν πάει άλλο”.

Δεν επιζητώ τον οίκτο σας –ξέρω ότι τα ‘’ λάθη’’ πληρώνονται- επιζητώ να ακουστώ γιατί ‘’ΥΠΑΡΧΩ!!’’.Υπάρχω και αγωνίζομαι να διατηρήσω τις ισορροπίες στη ζωή μου,την οικογένειά μου την κοινωνία μου.Ο ρόλος μου είναι αυτός αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να τον επιτελέσω σωστά, όταν αγωνιώ γιατί ο σύζυγός είναι ψυχικά σχεδόν ράκος λόγω της μακροχρόνιας ανεργίας,τα παιδιά μου αρρωσταίνουν διαρκώς γιατί ζουν σε ένα περιβάλλον γεμάτο άγχος και αβεβαιότητα,γιατί δεν ξέρω πώς θα τα καταφέρουμενα αγοράσουμε φαγητό την επόμενη εβδομάδα.

Είμαι μια Ελληνίδα μητέρα.Απελπισμένη όπως εκατοντάδες χιλιάδες άλλες στην Ελλάδα,που μόνο η αξιοπρέπεια και όχι η έλλειψη αγωνιστικότητας μας κρατάει από το να βγούμε στους δρόμους.Απευθύνομαι σε όλους τους αρμόδιους για το μέλλον μας.Απευθύνομαι στην ψυχή σας ,στην ανθρωπιά σας και στηλογική σας.Είμαι μια Ελληνίδα μάνα.ΥΠΑΡΧΩ!ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ!.Και δεν αντέχουμε άλλο!!!.

Πληρώσαμε αρκετά χωρίς να φταίμε,υποφέραμε αρκετά χωρίς να φταίμε ή αν προτιμάτε φταίξαμε ένα και πληρώσαμε δέκα.Δεν ανήκω σε κανένα πολιτικό κόμμα.Θέλω μόνο να έχω  το δικαίωμα να ελπίζω σε ένα καλύτερο και δικαιότερο περιβάλλον στη χώρα μου,για να μπορούν τα παιδιά μου να ονειρεύονται,να αγωνίζονταικαι να προσφέρουν στην κοινωνία.Σας εκλιπαρώ κάντε κάτι!!!Ο Θεός να σας δώσει φώτιση να πράξετε το σωστό.Με αισθήματα ελπίδαςΜια “σιωπηλή’’ Ελληνίδα μάνα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις