Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Βγήκαν μαχαίρια στην χθεσινή συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Αχαΐας της ΝΔ - "Αστραψαν και βρόντηξαν" Νταβλούρος και Τριανταφυλλόπουλος

Βγήκαν μαχαίρια στην χθεσινή συνεδρίαση ...

"Χέρι πόδι πηγαίνατε τον Κατσανιώτη"

Βγήκαν μαχαίρια στην ΝΟΔΕ Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας και κατα την χθεσινή συνεδρίαση του τοπικού οργάνου. Κόκκινο πανί, ο Ανδρέας Κατσανιώτης και για τους Θανάση Νταβλούρο και Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο.

Ηταν η πρώτη φορά που συνεδρίαζε το όργανο μετα τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Μάλιστα οι Δ. Τριανταφυλλόπουλος και Θ. Νταβλόυρος υποστήριξαν οτι δεν είχαν καν κληθεί στη συνεδρίαση.

Ευθεία επίθεση και άμεση απόδοση ευθυνών στον Γιάννη Μάκκα έκανε ο πρ. βουλευτής Θ. Νταβλούρος. Χρεώνοντάς του μεροληψία, ενώ πληροφορίες θέλουν να του ζήτησε να παραιτηθεί.

Τέθηκαν ζητήματα ευθυγράμμισης και στήριξης του οργάνου στην υποψηφιότητα Κατσανιώτη. Για το θέμα αυτό αντέδρασαν αρκετά στελέχη της ΝΟΔΕ που ήσαν παρόντα στη συνεδρίαση.

Ο κ. Μάκκας απαντώντας ενημέρωσε πως η συνεδρίαση οντως δεν ήταν διευρυμμένη γιατι το θέμα της ήταν λειτουργικού χαρακτήρα και σε ότι αφορά τη ΝΟΔΕ.

Πρόσθεσε δε οτι άμεσα θα συγκληθεί διευρυμένη ΝΟΔΕ ώστε να αποτιμηθεί το εκλογικό αποτέλεσμα και να παρθούν αποφάσεις για τη συνέχεια,  στην τοπική Νέα Δημοκρατία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις