Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα, 13 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια σήμερα, 13 Φεβρουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Υδροχόος

Το μέλλον ανοίγεται αισιόδοξο σήμερα, με τις θετικές όψεις της Σελήνης να φέρνουν πρόοδο και τύχη. Εύνοια σε δικτύωση, ίντερνετ. Οι φίλοι είναι μια ευεργετική επιρροή και θα περάσετε πολύ καλά μαζί τους. Πιθανά ευχάριστα κι απρόσμενα νέα ή συναντήσεις. Το βράδυ, το τυχερό τρίγωνο Σελήνης-Δία φέρνει θετικές εξελίξεις στις σχέσεις.

Ιχθύες

Εύνοια επαγγελματική δέχεστε σήμερα, με τις θετικές όψεις της Σελήνης να φέρνουν ευεργεσία από άτομα εξουσίας, ενώ η δημοφιλία σας αυξάνει. Επιτυχίες, άνοδος, ανοίγματα, ευκαιρίες. Καλή μέρα για να προβάλλετε τον εαυτό σας. Απρόσμενα έσοδα και καλές οικονομικές εξελίξεις. Μόνο νωρίς το πρωί προσέξτε τη θολούρα, την υπνηλία και τις παρεξηγήσεις.

Κριός

Αισιόδοξο το κλίμα σήμερα, ενώ οι θετικές όψεις της Σελήνης μπορεί να φέρουν ευχάριστες εκπλήξεις και θετικές εξελίξεις. Το τρίγωνό της με τον Ουρανό προσφέρει επινοητικότητα και ωθεί σε πρόοδο. Το βράδυ, η τυχερή όψη Σελήνης-Δία ανεβάζει την διάθεση και φέρνει καλά νέα. Ευνοϊκή μέρα για ανοίγματα, σπουδές, νομικά θέματα, ταξίδια, επαφές με το εξωτερικό.

Ταύρος

Θέματα οικονομικά αναμένεται να πάνε καλά σήμερα, λόγω των θετικών όψεων της Σελήνης. Έτσι, μπορεί να υπάρξουν ευνοϊκές εξελίξεις σε σχέση με χορηγίες, δάνεια, επενδύσεις, κληρονομικά, οικονομικές συνεργασίες κλπ. Μια ερωτική μέρα επίσης, ιδανική για στενότερη επαφή με τον σύντροφό σας. Άνοιγμα ψυχολογικό κι αίσθημα απελευθέρωσης και χαράς.

Δίδυμοι

Αν εξαιρέσουμε τις ώρες νωρίς το πρωί που θα υπάρχει μια θολούρα και σύγχυση, η υπόλοιπη μέρα θα είναι αρκετά καλή και ιδιαίτερα κοινωνική. Οι θετικές όψεις της Σελήνης δε, φέρνουν ευχάριστες εκπλήξεις κι εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ προχωρούν και διάφορα σχέδια, επαφές και συζητήσεις. Χαρούμενο το κλίμα το βράδυ.

Καρκίνος

Δουλειά και χαρά σήμερα, με τις θετικές όψεις της Σελήνης φέρνουν ευνοϊκές και ίσως απρόσμενες εξελίξεις, ενώ παρουσιάζεται πρόοδος. Το ίντερνετ βοηθά σε αυτό. Άτομα εξουσίας πιθανόν να σας ξαφνιάσουν ευχάριστα. Ευχάριστο και επικερδές το βράδυ. Εύνοια και σε θέματα υγείας, στα οποία ενδέχεται να λάβετε κάποια καλά νέα.

Λέων

Αρκετά χαρούμενη και πιο ανέμελη μέρα, με τις θετικές όψεις της Σελήνης να φέρνουν ωραίες εκπλήξεις στα ερωτικά ή με τα παιδιά. Πιθανές και θετικές, απρόσμενες εξελίξεις σε σπουδές, νομικά θέματα, ταξίδια. Πολύ ανεβασμένη η διάθεση το βράδυ, με το τυχερό τρίγωνο Σελήνης-Δία να φέρνει ευχάριστες ερωτικές ή άλλες εξελίξεις και ωραία διασκέδαση.

Παρθένος

Με υπνηλία, θολούρα και τάσεις φυγής ίσως ξεκινά η μέρα, όμως σύντομα το κλίμα θα γίνει πολύ καλύτερο. Οι θετικές όψεις της Σελήνης “ανοίγουν” την ψυχολογία σας, ενώ ενδέχεται να φέρουν καλές εξελίξεις σε θέματα σπιτιού κι ακινήτων. Η οικογένεια σάς βοηθά. Θετικές εξελίξεις και σε οικονομικά ζητήματα. Αίσιο κλείσιμο κύκλων και θεμάτων.

Ζυγός

Μια επικοινωνιακή, ανάλαφρη και αρκετά χαρούμενη μέρα, με συναντήσεις, συζητήσεις και πολλές γνώσεις ή πληροφορίες που ίσως σάς ανοίγουν δρόμους. Μέρα με πολλές μετακινήσεις και βόλτες επίσης. Μαθήματα, γράψιμο, σεμινάρια. Ωραίες εκπλήξεις σε σχέσεις, συνεργασίες και με συγγενείς. Το βράδυ είναι πιθανά ευχάριστα νέα και συναντήσεις ή μηνύματα.

Σκορπιός

Πολύ καλή μέρα για τα οικονομικά σας, όχι το πρωί όμως, όπου θα πρέπει να προσέξετε τα μπερδέματα. Ωστόσο η υπόλοιπη μέρα θα είναι κερδοφόρα και πιθανόν να προχωρήσετε σε ωραίες αγορές ή πωλήσεις. Απρόσμενες, θετικές οικονομικές κι εργασιακές εξελίξεις, ενώ το βράδυ μπορεί να συναντηθείτε με άτομα εξουσίας που θα σας ευνοήσουν.

Τοξότης

Το ζώδιό σας διατρέχει η Σελήνη σήμερα, μια μέρα δραστήρια, χαρούμενη κι εξωστρεφής, ιδανική για πρωτοβουλίες. Νωρίς το πρωί προσέξτε τη θολούρα και τα μπερδέματα. Γρήγορα όμως καθαρίζει η ατμόσφαιρα και αναμένονται ευχάριστες εξελίξεις σε ερωτικά ή σε προσωπικά θέματα. Τυχερό και αισιόδοξο το βράδυ – κάποια ευκαιρία ανοίγεται, καλά νέα.

Αιγόκερως

Λόγω των θετικών όψεων της Σελήνης σήμερα η ψυχολογία σας "ανοίγει" και βιώνετε ανακούφιση συναισθηματική. Πιθανόν να κλείνουν μ' επιτυχία ορισμένα θέματα και κύκλοι, κάτι που σας απελευθερώνει. Καλό κάρμα απ' το παρελθόν. Θετικές, ίσως και απρόσμενες εξελίξεις σε θέματα σπιτιού και οικονομικών. Ιδανική μέρα για ό,τι πνευματικό και καλλιτεχνικό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being