Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι συγκεντρώσεις συμπαράστασης στην κυβέρνηση σε Τρίκαλα, Λάρισα και Ιωάννινα - ΦΩΤΟ

Οι συγκεντρώσεις συμπαράστασης στην κυβέ...

Όλη η Ελλάδα "στον δρόμο"

Μια μεγάλη, λαϊκή συγκέντρωση, διοργανπώθηκε  στα Τρίκαλα στην πλατεία Ρήγα Φεραίου με κεντρικό σύνθημα ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ και αίτημα ΑΝΑΣΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.

Η συγκέντρωση για τα δεδομένα των Τρικάλων πολύ ικανοποιητική για τους διοργανωτές της, που στέλνουν το μήνυμα "στο εξωτερικό, στους Ευρωπαίους εταίρους, τους λαούς της Ευρώπης, αλλά και τους αμετανόητους Μερκελιστές οπαδούς της λιτότητας εντός και εκτός συνόρων", όπως τονίζονταν στην συγκέντρωση.

ην ώρα της συνεδρίασης του Eurogroup, συλλαλητήριο κατά της λιτότητας με σύνθημα "ανάσα αξιοπρέπειας" έγινε το απόγευμα έξω απο το κτήριο της Περιφέρειας και στα Ιωάννινα.

Αρκετός ήταν ο κόσμος που έδωσε το "παρών" συμμετέχοντας στην συνολική προσπάθεια, να φτάσει το μήνυμα στήριξης για τη στάση της κυβέρνησης και να μπει ένα τέλος στα μνημόνια , για τη διαμόρφωση μίας Ευρώπης της Δημοκρατίας και της Αλληλεγγύης.

Οι πολίτες ανανέωσαν το ραντεβού τους, για τις 6 το απόγευμα της προσεχούς Δευτέρας, επίσης στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, όπως άλλωστε και στις υπόλοιπες μεγάλες πόλεις όλης της χώρας...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις