Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νίκος Νικολόπουλος: Τα σπίτια των Ελλήνων δεν θα γίνουν βορά σε γνωστές και άγνωστες ολιγαρχίες

Νίκος Νικολόπουλος: Τα σπίτια των Ελλήνω...

Δήλωση με αφορμή τις κυβερνητικές εξαγγελίες

«Το μνημόνιο τελείωσε και μαζί του τελείωσε η πλέον απροκάλυπτη μεθόδευση σε παγκόσμιο επίπεδο, να μεταβιβαστεί η περιουσία των Ελλήνων σε γνωστές και άγνωστες ολιγαρχίες.

Η ματαίωση των πλειστηριασμών και η απόλυτη προστασία της πρώτης κατοικίας, αποδεικνύει για άλλη μια φορά την απόφαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, να διαφυλάξει την αξιοπρέπεια της Ελληνικής οικογένειας και να της δώσει και πάλι ελπίδα και πίστη στη ζωή».

Τα παραπάνω επεσήμανε σε δήλωσή του ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος, με αφορμή τις κυβερνητικές εξαγγελίες για την προστασία της πρώτης κατοικίας, υπογραμμίζοντας παράλληλα τα εξής:

«Η νέα κυβέρνηση πιστή στις προεκλογικές της εξαγγελίες βαδίζει σταθερά και αποφασιστικά στον δρόμο που θα οδηγήσει στην ανάταξη της Ελληνικής οικονομίας, και στην σωτηρία της Ελληνικής κοινωνίας.

Η προσήλωση της νέας κυβέρνησης στις προεκλογικές της δεσμεύσεις, επιβεβαιώνεται μέρα με την ημέρα και για τον λόγο αυτό η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού βρίσκεται στο πλευρό της, την στηρίζει και θα την στηρίζει, μέχρι την τελική νίκη.

Ακόμη και οι πολίτες που δεν μας ψήφισαν, βρίσκονται στο πλευρό μας, γιατί πλέον διαπιστώνουν ότι μόνο εάν στηρίξουμε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, θα ανοίξουμε τον δρόμο προς ένα καλύτερο μέλλον.

Δεν είναι δυνατόν ο Έλληνας που έχασε την δουλειά του, ο Έλληνας που έχασε την αξιοπρέπειά του, να χάσει τώρα και το σπίτι του. Δεν υπάρχει δρόμος γυρισμού. Θα δώσουμε πίσω στους Έλληνες και στις Ελληνίδες την ζωή που τους άρπαξαν οι υποτακτικοί των μνημονίων».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις