Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δημοσκόπηση: Το 59% των πολιτών δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Δημοσκόπηση: Το 59% των πολιτών δίνει ψή...

Από την ALCO

Σχεδόν 6 στους 10 πολίτες δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας ALCO, που πραγματοποιήθηκε στις 9 και 10 Φεβρουαρίου για λογαριασμό της ιστοσελίδας topontiki.gr. Συγκεκριμένα, στο ερώτημα «Εσείς προσωπικά θα δίνατε ή όχι ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση;», «ναι» δηλώνει το 59% των ερωτηθέντων, «όχι» το 34% και δεν απαντά το 7%.

Επίσης, το 67% των ερωτηθέντων αξιολογεί «θετικά» και «πολύ θετικά» τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού, «ούτε θετικά ούτε αρνητικά» το 19% και το 9% «αρνητικά και πολύ αρνητικά», ενώ το 6% δεν απαντά.

Στην ερώτηση «τι αισθανθήκατε κυρίως ακούγοντας τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού», το 48% των ερωτηθέντων δήλωσε «ενθουσιασμό» και «υπηρηφάνεια», «τίποτα το ιδιαίτερο» απάντησε το 24%, ενώ «ανησυχία» δήλωσε το 20% και το 2% «απογοήτευση».

Τέλος, σε ό,τι αφορά «τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους και δανειστές μας», σύμφωνο είναι το 75% των ερωτηθέντων, διαφωνεί το 15% και δεν απαντά το 10%.

 

Πηγή:ΑΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις