Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Έκοψε την πίτα της η νεοσύστατη Εθελοντική Ομάδα Πυρόσβεσης -Διάσωσης Βραχναιίκων

Πάτρα:Έκοψε την πίτα της η νεοσύστατη Εθ...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Την πρώτη επίσημη εκδήλωσή της πραγματοποίησε χθες η νεοσύστατη Εθελοντική Ομάδα Πυρόσβεσης -Διάσωσης Βραχναιίκων (Ε.Ο.ΠΥ.Δ.) στην διάρκεια της οποίας έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Εθελοντικής ομάδας στο Θεριανό του Δήμου Πατρέων, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Πολιτικής Προστασίας κ. Παν. Μελάς, ο Αντιδήμαρχος Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής και Υπεύθυνος της Δημοτικής Ενότητας Βραχναιίκων  κ. Δημ. Πελεκούδας, ο Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας της Περιφ. Ενότητας Αχαΐας κ. Νικόλαος Γυφτάκης, ο Πρ. της Δημοτικής Κοινότητας  Βραχναιίκων κ. Ασημάκης Κατσαϊτης, ο Διοικ. Π.Υ. Νομού Αχαΐας κ. Ευθύμιος Γεωργακόπουλος, ο Διοικ. του 1ου Πυροσβ. Σταθμού Πατρών κ. Ιωάννης Πετρούτσος, εκπρόσωποι της Διοικ. της Π.Υ.  ΒΙ.ΠΕ.,ο πρώην Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδος της Π.Υ. κ. Κων/νος Δεσινιώτης, ο τέως Δήμαρχος Βραχναιίκων κ. Βασίλειος Τογατζής, ο Εκπρόσωπος  του Σταυροπουλείου Πνευματικού Ιδρύματος κ. Ανδρέας Σταυρόπουλος, ο Πρ. του Αγροτικού Συνδέσμου Βραχναίων κ. Λεων. Οικονομόπουλος, ο Πρόεδρος Α.Ο. Διαγόρα Βραχναιίκων κ. Ιωάννης  Κοζιώρης,     ο

Πρ.  Πολιτιστικής Δράσης της Δημοτικής Ενότητας Βραχναιίκων κ. Γιώργος Ρόδης, μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης  και  Εθελοντές Πυροσβέστες από τον Σταθμό της Κ. Αχαΐας.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Εθελοντικής Ομάδας Πυρόσβεσης -Διάσωσης Βραχναιίκων κ. Σπήλιος Λαλιώτης στην διάρκεια της ομιλίας του μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:

“Με πολλή χαρά σας καλωσορίζουμε απόψε στην εκδήλωση μας  για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Εθελοντικής Ομάδας Πυρόσβεσης Διάσωσης Βραχναιίκων,  ενός νέου σωματείου, με λίγους μήνες ζωής, αλλά με εκπαιδευμένους εθελοντές πυροσβέστες καθώς και νέους εθελοντές που όλοι μαζί έχοντας διάθεση για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, στοχεύουμε στην προστασία της  ευρύτερης περιοχής από πυρκαγιές, συνδράμοντας το δύσκολο έργο που επιτελεί η Π.Υ.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Δήμο Πατρέων που αγκάλιασε την προσπάθειά μας και μας παραχώρησε τις εγκαταστάσεις αυτές οι οποίες αποτελούν Δημοτική περιουσία, αλλά και ένα Δημοτικό Πυροσβεστικό όχημα,  που είναι άκρως απαραίτητο για την συμμετοχή μας σε κατασβέσεις πυρκαγιών.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά και την Π.Υ. που έχει συμβάλει τα μέγιστα στην εκπαίδευσή μας  αλλά  θα είναι στο πλευρό μας και τώρα, εκπαιδεύοντας τους νέους συναδέλφους ώστε  έχοντας τις απαραίτητες γνώσεις πυρόσβεσης με την σειρά μας να βρεθούμε κοντά τους στα συμβάντα που θα μας χρειαστούν.

Εύχομαι καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους με υγεία προσωπική και οικογενειακή.

Την στήριξη της Εθελοντικής Ομάδας Πυρόσβεσης -Διάσωσης Βραχναιίκων υποσχέθηκαν τόσο η Δημοτική Αρχή δια στόματος του Αντιδημάρχου αρμοδίου για θέματα Πολιτικής Προστασίας κ. Παν. Μελά όσο και η Π.Υ. μέσω των όσων είπε ο  Διοικ. της  Π.Υ. του Νομού Αχαΐας κ. Ευθύμιος Γεωργακόπουλος. Αμέριστη συμπαράσταση στην προσπάθεια των εθελοντών υποσχέθηκε και ο Υπευθ. Πολιτικής Προστασίας της Περιφ. Ενότητας Αχαΐας κ. Νικόλαος Γυφτάκης.

Την νεοσύστατη Εθελοντική Ομάδα στηρίζουν τέλος και επιχειρήσεις της περιοχής όπως η αρτοποιία Γαλάνη-Δημητρίου στα Καμίνια και το S/M 3Α Αράπης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις