Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δείτε τον Σπύρο Παπαδόπουλο με τον γιο του

Δείτε τον Σπύρο Παπαδόπουλο με τον γιο του

Η κοινή τους έξοδος

Μια από τις πολύ σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις με τον γιο του, Αλέξανδρο έκανε πριν λίγες μέρες ο Σπύρος Παπαδόπουλος.Ο ηθοποιός, διασκέδασε με τον 20χρονο γιο του, στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Τόλης Βοσκόπουλος, και όπως θα  πατέρας και γιος πέρασαν πολύ όμορφα μαζί.

Άλλωστε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, αναφερόμενος πρόσφατα στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε με τον καρκίνο, είχε μιλήσει με πολύ συγκινητικό τρόπο για τον γιο του, λέγοντας ότι: «Όταν προέκυψε το σοβαρό θέμα με την υγεία μου, τον έπιασα και του τα είπα όλα. Καθαρά. Και ήταν δίπλα μου “σπαθί”. Είναι το μεγάλο καμάρι μου ο γιος μου. Το πιο ακριβό, αλλά και το πιο ξεχωριστό δώρο της ζωής μου».

Στην παρέα τους όμως, ήταν και η φερόμενη με τα δημοσιεύματα σύντροφός του, Νικολετα Κοτσαηλίδου, με την οποία συμπρωταγωνιστούν στην παράσταση «Μου λες την Αλήθεια» στο θέατρο «Κάππα». Σύμφωνα με το Hello ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει εκμυστηρευτεί στο κοντινό του περιβάλλον, πως στο πρόσωπο της έχει βρει όλα όσα ζητάει σε μια σύντροφο.

πηγή:govastileto.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight