Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πρωτοφανής "παχυδερμία" από Κουβέλη- Δεν παραιτείται ούτε μετά την συντριβή, παρά τις δεσμεύσεις του

Πρωτοφανής "παχυδερμία" από Κο...
Κοντογεωργοπούλου Γιώτα
[email protected]

Έξαλλα τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ με την εμμονή του

Ούτε μετά την συντριβή των εκλογών της Κυριακής που εξαφάνισαν την ΔΗΜΑΡ από τον χάρτη δεν παραιτείται ο Πρόεδρός της Φώτης Κουβέλης, γεγονός που σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr έχει προκαλέσει αλγεινή εντύπωση σε στελέχη του κόμματος στην Αχαία και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Σύμφωνα με τι ίδιες πληροφορίες και με τα όσα είχε δεσμευτεί ότι θα πράξει, αναμενόταν χθες το βράδυ η παραίτησή του από την Προεδρία της ΔΗΜΑΡ ή έστω μια δήλωση δρομολόγησης εξελίξεων για την διαδοχή.

Αντί αυτής, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κουβέλης έδωσε κεντρική γραμμή στα στελέχη που θα τοποθετούνταν στα ΜΜΕ για τις εκλογές, να μην κάνουν καμία αναφορά στο ενδεχόμενο της παραίτησής του, αφήνονας άναυδους ακόμη και τους μέχρι πρότινος θερμούς υποστηρικτές του.

Ούτε η εκλογική συντριβή της ΔΗΜΑΡ, φαίνεται να συγκίνησε τον κ. Κουβέλη, ο οποίος αν και εξαφανιστηκε από τον πολιτικό χάρτη,  δεν λέει να εγκαταλείψει την κομματική του καρέκλα ομολογώντας την αποτυχία και παίρνοντας την ευθύνη της τελμάτωσης του χώρου.

H δήλωση Κουβέλη το βράδυ των εκλογών, απο την οποια απουσίαζε κάθε ίχνος αυτοκριτικής ειχε ως εξής:

«Ο λαός αποφάσισε σήμερα να γυρίσει σελίδα. Χαιρετίζουμε τη νίκη των προοδευτικών δυνάμεων. Χαιρετίζουμε την πολιτική αλλαγή, για την πραγματοποίηση της οποίας συμβάλαμε με τη στάση μας. Δεν παραλείπω να επισημάνω το αρνητικό για τη Δημοκρατία μας εκλογικό αποτέλεσμα ως προς την Χρυσή Αυγή.

Η συμπαράταξη «Πράσινοι – Δημοκρατική Αριστερά», θα στηρίξει και θα ενισχύσει την προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου, ώστε αυτή να προχωρήσει υπεύθυνα και αξιόπιστα, διατηρώντας σταθερά τη χώρα στην ευρωπαϊκή της πορεία.

Το αποτέλεσμα για μας είναι ιδιαίτερα δυσμενές και δυσάρεστο. Ευχαριστούμε τους πολίτες που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους.

Ο συνδυασμός που συγκροτήσαμε έδωσε την εκλογική μάχη με αγωνιστικότητα, με πολιτική αξιοπρέπεια και προγραμματικές θέσεις, αλλά δεν μπόρεσε μέσα σ’ αυτή τη σύντομη προεκλογική περίοδο, με τα ασφυκτικά διλήμματα, να μεταφέρει πειστικά το μήνυμα του στους πολίτες.

Η Δημοκρατική Αριστερά είναι εδώ. Μέσα από συντεταγμένες διαδικασίες θα εξετάσουμε την περαιτέρω πορεία μας.Η συνεργασία μας με τους Πράσινους ήταν ένα ελπιδοφόρο βήμα. Θέλουμε να την ισχυροποιήσουμε και να τη διευρύνουμε.

Είμαστε εδώ!»

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις