Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 25 Ιανουαρίου

Τα ζώδια σήμερα 25 Ιανουαρίου

Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Θα νιώσετε πιεσμένοι και αγχωμένοι για θέματα οικονομικής φύσεως, γι΄ αυτό προσέξτε πως θα χειριστείτε τα χρήματα σας και να αποφύγετε τα περιττά έξοδα. Προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι για να βρείτε λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν. Στα οικονομικά σας θα εισπράξετε καθυστερούμενα χρήματα και θα μπορέσετε να κινηθείτε με άνεση αυτές τις ημέρες. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν άνθρωποι οι οποίοι θα στηρίξουν σχέδια που έχουν ιδιαίτερη σημασία για εσάς και θα σας προωθήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Συνεχίστε την προσπάθεια, μην απογοητεύεστε και θα δείτε αρκετούς από τους στόχους σας να πραγματοποιούνται.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τα οικονομικά σας θα είσαστε αγχωμένοι, αφού χρήματα που περιμένατε θα καθυστερήσουν και θα προσπαθήσετε με διάφορους τρόπους να καλύψετε τα έξοδα σας. Οι εξελίξεις αναμένονται θεαματικές ειδικά αν ασχολείστε με πνευματικές εργασίες. Όσοι είστε μόνοι θα νιώσετε ότι ήρθε η στιγμή να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή σας, πιο ουσιαστικό. Στα αισθηματικά σας, εσείς που έχετε σοβαρό δεσμό σταματήστε να βλέπετε σαν κτήμα τον σύντροφο σας και μην κάνετε σκηνές ζήλιας χωρίς λόγο, γιατί αρκετά τεταμένη είναι η ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Στον αισθηματικό τομέα ευνοημένοι είναι όσοι βρίσκονται σε μια σοβαρή – σταθερή σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολύ πιθανόν να αποκαλυφθούν και γεγονότα ή κινήσεις που έχουν γίνει πίσω από την πλάτη σας από κοντινά σας πρόσωπα ή συνεργάτες. Σκεφτείτε διπλά πριν αποφασίσετε και καλό θα ήταν για να έχετε καλύτερη κρίση να ζητήσετε και την άποψη ειδικών ή ανθρώπων που εμπιστεύεστε. Στα οικονομικά σας, κάνετε μια συνετή διαχείριση των χρημάτων σας για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε με άνεση στις υποχρεώσεις σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, τα πράγματα με το σύντροφο σας θα πάνε καλύτερα και θα θέσετε καινούργιες βάσεις για το μέλλον. Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο αυτήν την εβδομάδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήσετε να μην οδηγήσετε τις καταστάσεις στα άκρα γιατί θα έχετε αρνητικά αποτελέσματα. Στα ερωτικά σας όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση πλησιάστε περισσότερο τον σύντροφο σας και σταθείτε στα προβλήματα που τον απασχολούν. Στη δουλειά σας οι απαιτήσεις των ανώτερων σας θα είναι αυξημένες και θα καταβάλλετε προσπάθειες για να μπορέσετε να πετύχετε αυτά που θέλουν. Στον επαγγελματικό σας τομέα, οργανωθείτε σωστά και δραστηριοποιηθείτε άμεσα, για να θέσετε τα σχέδια σας σε εφαρμογή. Τα άστρα προβλέπουν για τα προσωπικά σας, ότι εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα δώσετε προτεραιότητα στο ταίρι σας, αφιερώνοντας του περισσότερο χρόνο για να κάνετε μαζί πολλά και διαφορετικά πράγματα που θα ανανεώσουν τον δεσμό σας.

ΛΕΩΝ

Θα είσαστε γεμάτοι ζωντάνια και ενέργεια και θα δραστηριοποιηθείτε παίρνοντας πρωτοβουλίες για να διευθετήσετε τα θέματα που σας απασχολούν. Θα πρέπει να μάθετε να ελίσσεστε και να ξεπερνάτε με επιτυχία τις δυσκολίες που συναντάτε. Όλη αυτή η κατάσταση θα σας βοηθήσει να βελτιωθείτε σε αρκετούς τομείς της ζωής σας. Παράλληλα επιδιώξτε να προωθήσετε τις έξυπνες ιδέες σας για να ξεχωρίσετε στο περιβάλλον σας και να εδραιώσετε καλύτερα την θέση σας. Το πρόγραμμα στη δουλειά σας θα είναι φορτωμένο, προσπαθήστε να αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να αποκαταστήσετε την επικοινωνία με το σύντροφο σας. Επίσης, δεν αποκλείετε να συζητήσετε ή να έχετε και κάποια προαγωγή. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, αξιολογήστε τις προτάσεις που θα σας γίνουν και κερδίστε χρόνο για να δείτε ποιά σας συμφέρει περισσότερο και μετά αποφασίστε. Οι σχέσεις που πατούν σε γερές βάσεις δεν θα έχουν πρόβλημα. Στα συναισθηματικά σας εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, θα αναζητήσετε την αγκαλιά του συντρόφου σας αφού το τελευταίο καιρό δεν τον βλέπετε πολύ συχνά, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων που έχετε.

ΖΥΓΟΣ

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να έρθετε σε ρήξη με συνεργάτες ή με άτομα κύρους. Μην αντιδράτε σπασμωδικά και μην δημιουργείτε καταστάσεις εκεί που δεν υπάρχουν, αν ελπίζετε στην εξομάλυνση των σχέσεων σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα κάνετε νέες γνωριμίες και θα πάρετε αποφάσεις για ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή σας. Προσέξτε όμως σε ποιους θα τα πείτε γιατί μερικοί από αυτούς θα κρύβουν κάποια ιδιοτέλεια στα λόγια τους. Στη δουλειά σας, κρατήστε δίπλα σας άτομα που σας έχουν αποδείξει στο παρελθόν την τιμιότητα τους και απομακρύνετε εκείνους που δεν γνωρίζετε καλά τις προθέσεις τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αιφνιδιασμοί και ανατροπές σε θέματα καριέρας είναι πολύ πιθανές αυτό το διάστημα. Επιστρατεύστε την γοητεία και την διπλωματία σας για να αποκρούσετε τις προκλήσεις και τους κραδασμούς που θα προκύψουν. Μην κοινοποιείτε τα σχέδια σας στο εργασιακό σας περιβάλλον για να αποφύγετε τις πισώπλατες ενέργειες. Οι σχέσεις σας με τους άλλους φαίνεται πως θα αποκτήσουν μια ιδιαιτερότητα σήμερα. Στα συναισθηματικά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα κάνετε ένα εποικοδομητικό διάλογο με το ταίρι σας για να ξεκαθαρίσετε τα οποιαδήποτε προβλήματα υπάρχουν μεταξύ σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην δίνετε αφορμές για σχόλια γιατί υπάρχει ένα παρασκήνιο σε βάρος σας. Οι αδέσμευτοι θα πάρετε αρκετές επιβεβαιώσεις μέσα από τα φλερτ και γιατί όχι να βρείτε το δικό σας ταίρι. Παράλληλα όμως θα χρειαστεί να καλύψετε έξοδα που ήδη έχετε κάνει, γι΄ αυτό δεν πρέπει να ανοιχτείτε πολύ. Στα επαγγελματικά σας περιμένει πολύ δουλειά γι΄ αυτό προετοιμαστείτε γιατί θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες και εντάσεις στο χώρο σας και θα αναγκαστείτε να αλλάξετε τρόπους χειρισμού των καταστάσεων που θα προκύψουν. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα παρουσιαστούν εμπόδια και δυσκολίες στις συνεργασίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι ένα διάστημα όπου θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοικτά προκειμένου να εκμεταλλευτείτε τις όποιες ευκαιρίες παρουσιαστούν. Θα δοκιμαστούν οι αντοχές σας και δεν πρέπει να γίνετε εριστικοί απέναντι σε όλους. Μην κοινοποιείτε τα σχέδια σας στο εργασιακό σας περιβάλλον, για να αποφύγετε τις πισώπλατες ενέργειες. Προσπαθείστε να προσαρμοστείτε και μην εναντιωθείτε στις νέες καταστάσεις που θα προκύψουν. Στον επαγγελματικό τομέα αυτήν την περίοδο θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσοχή γιατί οι ρήξεις με το ταίρι σας μπορεί να προκύψουν από ασήμαντες αφορμές. Στα επαγγελματικά σας, λύστε τα προβλήματα που εκκρεμούν με διπλωματία και έξυπνες κινήσεις. Στα συναισθηματικά σας, τα πράγματα θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα αποκαταστήσετε την επικοινωνία με το ταίρι σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα πρέπει να έχετε καθαρό μυαλό για να μπορέσετε να βάλετε τα σχέδια σας σε εφαρμογή και να γευτείτε την επιτυχία. Τα ωράριά σας θα είναι εξαντλητικά και το στρες μόνιμος σύντροφός σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Επίσης θα ξεκαθαρίσετε αυτή την εβδομάδα με τα θέλω και τις επιθυμίες σας και θα αρχίσετε να σχεδιάζετε τα επόμενα βήματα, σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Θα πρέπει όμως, να λάβετε υπ΄ όψιν όλες τις παραμέτρους και με γνώμονα την λογική να κινηθείτε ανάλογα. Μια μυστική σχέση θα μπορούσε να υπάρχει ενώ κάποιοι από εσάς δεν αποκλείετε να κινείστε παρασκηνιακά ή να μην θέλετε να κοινοποιήσετε κάποια σχέδιά σας. Στα επαγγελματικά σας, η αυτοσυγκέντρωση σας θα είναι αυξημένη, πράγμα που θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε κάποιους στόχους. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα πιεστείτε και θα δώσετε μάχες για να κερδίσετε την αναγνώριση που επιθυμείτε.

Πηγή:zodia123.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being