Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

/

Πάτρα: "Kοσμοπλημμύρα" στην συγκέντρωση του Θανάση Νταβλούρου στο "Αστήρ" - ΦΩΤΟ

Πάτρα: "Kοσμοπλημμύρα" στην συ...

"Συγκέντρωση-καταλύτης για τη συσπείρωση της Ν.Δ."

Σε μια εντυπωσιακή και συγκλονιστική συγκέντρωση, καταλύτη για τη συσπείρωση της Νέας Δημοκρατίας εν όψει της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης,  το βράδυ της Παρασκευής στο ξενοδοχείο «Αστήρ», ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας Θανάσης Νταβλούρος έθεσε ευθέως το διακύβευμα της κάλπης.

Μιλώντας μπροστά σε παλαιά και νέα στελέχη του κόμματος, αλλά και σε εκατοντάδες απλούς οπαδούς της φιλελεύθερης παράταξης, ο κ. Νταβλούρος έστειλε μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης, ζητώντας απ’ όλους να στηρίξουν τη Ν.Δ. και να μην πάει καμία ψήφος χαμένη.

Ο Θανάσης Νταβλούρος, γνώστης  των προβλημάτων της Αχαϊας  σε  όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, είχε καθημερινές συναντήσεις με χιλιάδες πολίτες σε όλους τους Δήμους της Αχαίας, οικοδομώντας μια σχέσης συνεργασίας και εμπιστοσύνης  με τους πολίτες.

Παραγωγικοί και κοινωνικοί φορείς, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες δηλώνουν την υποστήριξή τους  βάζοντας  τις βάσεις για μια δυναμική εκπροσώπησή τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Η μεγάλη προσέλευση πολιτών στο πολιτικό του γραφείο   και η απήχηση στην προεκλογική του περιοδεία φανερώνει την συσπείρωση της μεγάλης Κεντροδεξιάς Παράταξης στο πρόσωπό του.

«ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ»

"Όσα και να μας χωρίζουν, ενωμένοι προχωράμε μπροστά", ανέφερε χαρακτηριστικά  χθες βράδυ, καλώντας και τους δυσαρεστημένους νεοδημοκράτες να βάλουν πλάτη για το κοινό καλό και πρόσθεσε: «Στην κάλπη αναμετρώνται η Ελλάδα της στάσης των πληρωμών με την Ελλάδα της οικονομικής και πολιτικής σταθερότητας, η Ελλάδα της αλήθειας και της ευρωπαϊκής προοπτικής με την Ελλάδα του ψέματος και της υποκρισίας».

Παράλληλα, ο κ. Νταβλούρος επεσήμανε: «Εμείς, η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, η παράταξη των μεγάλων εθνικών επιλογών, λέμε την αλήθεια στον ελληνικό λαό και του δείχνουμε το δρόμο της σταθερότητας, το δρόμο της παραμονής στο ευρώ. Δεν τον κοροϊδεύουμε λέγοντας του ψέματα, όπως κάνει το αριστερό μόρφωμα του ΣΥΡΙΖΑ, που παίζει την τύχη της Ελλάδας στα ζάρια.

Ρωτήστε τους υποστηρικτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να σας αιτιολογήσουν τις θέσεις τους. Να σας επιχειρηματολογήσουν πού και πώς θα βρουν τα λεφτά για να κάνουν όλα όσα υπόσχονται. Μήπως, άραγε, θα τυπώσουν τα 100 δισεκατομμύρια ευρώ που είπε η κυρία Ραχήλ, η οποία μπόρεσε να βρει φιλόξενη στέγη και να χωρέσει στις συνιστώσες τους»;

Οπως και στις κεντρικές του ομιλίες στην Κάτω Αχαϊα, την  Τετάρτη και στο Αίγιο, την Πέμπτη, προτρέποντας το πολυπληθές ακροατήριο που κατέκλυσε τον «Αστέρα»,  να σκεφτεί και να ψηφίσει υπεύθυνα στις εκλογές της Κυριακής, ο κ. Νταβλούρος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σας ζητώ με την ψήφο σας η Ελλάδα να παραμείνει σε ασφαλή χέρια. Και σας ζητώ, όχι απλώς να στηρίξετε τον Θανάση Νταβλούρο, αλλά να στηρίξετε την τιμημένη παράταξη μας, τη Νέα Δημοκρατία».

Εξάλλου, σε ό, τι αφορά την δική του υποψηφιότητα, επεσήμανε: «Ξέρετε πολύ καλά ότι δεν κρύφτηκα στα δύσκολα και ότι δεν εγκατέλειψα την παράταξη μου όπως έκαναν κάποιοι άλλοι στην Αχαϊα, πηδώντας από το κλυδωνισμένο καράβι όπως τα ποντίκια.

Ουδέποτε έκρυψα την ιδεολογική ταυτότητα μου. Είμαι δεξιός. Ανήκω στη Δεξιά. Στη Δεξιά γεννήθηκα, στη Δεξιά θα αφήσω την ψυχή μου.

Αλλά έχω και λόγο τιμής. Μην ξεχνάτε ότι κρατώ από τη ρίζα του Παναχαϊκού. Σε στάβλο γεννήθηκα, παιδί της κοινωνίας είμαι, δεν είμαι γόνος κάποιου “τζακιού”.

Στα προβλήματα της Αχαϊας,  στα προβλήματα των συμπολιτών μου, βγήκα μπροστά. Δεν «λούφαξα» πίσω από γραφεία και σαλόνια. Αγωνίστηκα, πάλεψα, πολλές φορές και με ακραίο τρόπο, έδωσα μάχες, άλλες νικηφόρες και άλλες με απώλειες. Γι’ αυτό και, παρά τα όσα ενδεχομένως μου καταλογίζουν οι συμπολίτες μου, άλλοτε δικαίως και άλλοτε αδίκως, μπορώ και τους κοιτάζω στα μάτια χωρίς να σκύβω το κεφάλι.

Εάν μου κάνετε την τιμή να σας εκπροσωπήσω και την επόμενη μέρα στη Βουλή, η μοναδική υπόσχεση που σας δίνω είναι ότι θα είμαι πιο διεκδικητικός και, ως πιο έμπειρος, θα είμαι και περισσότερο αποτελεσματικός παλεύοντας για τα συμφέροντα του τόπου μας».


 

Ένας πρόλογος από καρδιάς

Αξίζει να σημειωθεί  ότι τη συγκέντρωση προλόγισε ο αναπληρωτής καθηγητής καρδιολογίας του πανεπιστημίου Πατρών και ανιψιός του υποψήφιου βουλευτή,  Περικλής Νταβλούρος, ο οποίος σε κλίμα συναισθηματικής φόρτισης, αλλά και με αγωνιστικό παλμό, αναφέρθηκε στο πλούσιο βιογραφικό του.Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην επαγγελματική του σταδιοδρομία ως αξιωματικός της ΕΛΑΣ, στις σπουδές του, στην αφοσίωση και τη μαχητικότητα με την οποία υπηρέτησε τους πολίτες και την κοινωνία, αλλά και στο έργο του ως βουλευτής τα δυόμιση τελευταία χρόνια, αναφέροντας εκτός άλλων: «Με την ίδια ακριβώς επαγγελματική διαστροφή που τον ήθελε δίπλα στον πολίτη στο πεζοδρόμιο μέχρι πριν από τρία χρόνια, με την ίδια ακριβώς υπευθυνότητα, σοβαρότητα, μα πάνω απ’ όλα εργατικότητα, κινήθηκε και ως βουλευτής».

Δεν παρέλειψε δε να τονίσει ότι ο Θανάσης Νταβλούρος «σήκωσε στις πλάτες του το κόμμα τα δυόμιση τελευταία χρόνια στην Αχαϊα, ολομόναχος αλλά δε λύγισε», ενώ έκλεισε την σύντομη εισαγωγή του καλώντας τον στο βήμα και διαβεβαιώνοντάς τον ότι «o λαός της Αχαϊας είναι δίπλα σου, σταθερά, δυναμικά, αταλάντευτα, με την καρδιά του, με την ψυχή του, γιατί ήσουν και παραμένεις ο δικός μας άνθρωπος».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2015