Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

/

Δήμητρα Γεωργακοπούλου - Μπάστα: Η Αχαΐα θα στείλει το πιο ηχηρό μήνυμα

Δήμητρα Γεωργακοπούλου - Μπάστα: Η Αχαΐα...

Για την ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου στην Πάτρα, σήμερα Παρασκευή

Η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Δήμητρα Γεωργακοπούλου- Μπάστα απευθύνει δημόσια κάλεσμα στους Αχαιούς πολίτες να δώσουν δυναμικό «παρών» στην προεκλογική συγκέντρωση με ομιλητή τον Γιώργο Παπανδρέου, στις 7.30 το απόγευμα της Παρασκευής στο γήπεδο της ΕΑΠ:

 

«Η Αχαΐα στέλνει σήμερα ηχηρό μήνυμα ως «κοιτίδα» της Δημοκρατίας και του Σοσιαλισμού. Με την επίσκεψή του στην Πάτρα και το κλείσιμο της προεκλογικής του περιοδείας από τη γενέτειρά του, την Αχαΐα, ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών σηματοδοτεί την επανένωση όλων των προοδευτικών και δημοκρατικών δυνάμεων που έχει ανάγκη ο τόπος μας για αλλαγή σελίδας και για μια αξιόπιστη πορεία προς το μέλλον με ήθος και αξιοπρέπεια.

 

Από την Αχαΐα της Αλλαγής όλοι μαζί με τον πρόεδρό μας, Γιώργο Παπανδρέου ΠΑΜΕ δυνατά και δημιουργούμε μία Δύναμη  Προόδου και Αξιών που βασίζεται στις ιδέες που ενέπνευσαν γενιές και κινήματα.

 

Η δύναμη στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών είναι μόνο οι πολίτες, οι οποίοι σήμερα θα δώσουν δυναμικό «παρών» στην προεκλογική μας συγκέντρωση.

Κανείς δεν μπορεί να αλλάξει την Ελλάδα, παρά μόνο εμείς. Όλοι εμείς, ενωμένοι. Όλοι εμείς που θέλουμε πραγματικές προοδευτικές αλλαγές.

 

Το νέο ξεκίνημα μας, δεν είναι ξεκίνημα για να γίνουμε μέρος του συστήματος.

Είναι για να ενισχυθεί η αντισυστημική φωνή, η φωνή των ριζικών αλλαγών που χρειάζεται επιτέλους η χώρα.

 

Η ελπίδα και το όραμα για την Ελλάδα των νέων του σήμερα και του αύριο, ξεκινάει πάλι από τη γενέτειρα των «Παπανδρέου»!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2015