Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

/

Διαμαντίνα Νιφόρα: Εμείς οι νέοι άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ, θα δώσουμε τη μάχη για την επόμενη μέρα

Διαμαντίνα Νιφόρα: Εμείς οι νέοι άνθρωπο...

Υποψήφια βουλευτής Αχαΐας

Η αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου, είναι η κρισιμότερη των τελευταίων χρόνων καθώς η νέα Βουλή που θα προκύψει, θα είναι και αυτή που θα κρίνει την πορεία της χώρας μας προς το μέλλον και κατά συνέπεια την πορεία των ανθρώπων της και τις προοπτικές της νέας γενιάς η οποία βιώνει με δραματικό τρόπο τις συνέπειες της κρίσης. Για αυτό το λόγο, και σε αυτή την αναμέτρηση, οι πειραματισμοί δεν είναι δυνατόν να υποκαταστήσουν την λογική και την αναγκαιότητα της ομαλής ευρωπαϊκής πορείας της χώρας» δήλωσε η υποψήφια βουλευτής Αχαϊας  με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Αχαΐας Διαμαντίνα Νιφόρα, μια από τις νέες και δυναμικές παρουσίες που ζητούν την ψήφο των Αχαιών για να φέρουν νέο αέρα και νέα ήθη στην πολιτική ζωή του τόπου.

«Το ΠΑΣΟΚ, ένας χώρος διαχρονικά ταυτισμένος με τον αγώνα βελτίωσης του επιπέδου ζωής των πολιτών και με τις μάχες για να λάβει η χώρα τη θέση που της αξίζει στην Ευρώπη και τον κόσμο. Είναι  το Κίνημα των μεγάλων αλλαγών, του εθνικού, του πολιτικού και του κοινωνικού ριζοσπαστισμού, που σήκωσε, το βάρος της σταθερότητας της χώρας στην μεγάλη τρικυμία και τώρα είναι εκείνη η πολιτική δύναμη που εγγυάται με σοβαρότητα την επόμενη ημέρα, όταν οι πολίτες θα χτίσουν πάνω στις θυσίες που έκαναν και ήταν μεγάλες. Τις θυσίες για να κρατηθεί η χώρα όρθια και να μην διολισθήσει σε ακόμη μεγαλύτερες περιπέτειες.

Εμείς οι νέοι άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ, θα δώσουμε τη μάχη για την επόμενη μέρα που θα είναι η μέρα της κοινωνικής ανασυγκρότησης, της κοινωνικής ανάπτυξης της χώρας. Θα δώσουμε τη μάχη, για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες που έκανε ο ελληνικός λαός. Θα μιλήσουμε τη γλώσσα της αλήθειας και όχι τη  γλώσσα του λαϊκισμού, τη γλώσσα της ανάπτυξης και όχι των εντυπώσεων.

Αξίζει να μας δοθεί αυτή η ευκαιρία στις 25 του Γενάρη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2015