Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Λαφαζάνης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ως επιλογή την έξοδο από το ευρώ

Λαφαζάνης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ως επιλογή ...

«Η Ελλάδα δεν θα είναι προτεκτοράτο κανενός»

Στην αποσαφήνιση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ως επιλογή την έξοδο από το ευρώ προχωρεί ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β' Πειραιά και επικεφαλής τις Αριστερής Πλατφόρμας σε συνέντευξή του στο in.gr.

Ο ίδιος ξεκαθαρίζει πως η θέση του ΣΥΡΙΖΑ για τη διαγραφή του «συντριπτικά μεγαλύτερου» μέρους του χρέους δεν είναι μαξιμαλιστική, αλλά «ανάγκη επιβίωσης της χώρας». Εμφανίζεται δε πεπεισμένος ότι αν ο ελληνικός λαός πει από τις κάλπες και δια μέσου του ΣΥΡΙΖΑ, ένα μεγάλο και ισχυρό «όχι» στην τρόικα και τα μνημόνια, κανένας από τη Δευτέρα στην Ευρώπη δεν θα μπορεί να αγνοήσει αυτήν τη νέα πραγματικότητα.

Παράλληλα, αναφέρει πως μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα εφαρμόσει νέα πολυεπίπεδη και ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική, η οποία θα έχει ως μοναδικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον, αλλά και ότι η διαπλοκή κυβερνήσεων – κράτους – ολιγαρχίας και ΜΜΕ με μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα τελειώσει.

«Η Ελλάδα δεν θα είναι προτεκτοράτο κανενός ούτε δεδομένο πειραματόζωο και κλωτσοσκούφι στα παίγνια των μεγάλων ιμπεριαλιστικών κέντρων», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις