Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

/

Ο Άγγελος Τσιγκρής στον Πανειπηρωτικό: "Η συμμετοχή των Ηπειρωτών στην ζωή της Αχαϊας υπήρξε και εξακολουθεί να είναι καθοριστική"

Ο Άγγελος Τσιγκρής στον Πανειπηρωτικό: &...

"Σήμερα περισσότερο παρά ποτέ πρέπει να διατηρούμε τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις του τόπου μας όπου και αν ζούμε"

Συνάντηση με μέλη του Πανειπηρωτικού Συλλόγου της Πάτρας είχε ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης και υποψήφιος βουλευτής με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. Άγγελος Τσιγκρής. Ο κ. Τσιγκρής τόνισε ότι "σήμερα περισσότερο παρά ποτέ πρέπει να διατηρούμε τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις του τόπου μας όπου και αν ζούμε, όποια και αν είναι  η περιοχή που διαμένουμε,  γιατί με αυτό τον τρόπο κρατάμε ζωντανό ένα κομμάτι της ψυχής μας, της συλλογικής μας μνήμης και της ιστορίας μας. Και στις σύγχρονες πολυπολιτισμικές κοινωνίες αυτό είναι ακόμη πιο σημαντικό, όπως και ο διάλογος μεταξύ των ανθρώπων, των πολιτισμών και των εθίμων, η αρμονική συνύπαρξη και το δημιουργικό ταίριασμα".

Ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πάτρας αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς φορείς πολιτισμού, που στοχεύουν στην διατήρηση και διάδοση όλων των ξεχωριστών χαρακτηριστικών της πολιτιστικής κληρονομιάς της Ηπείρου και κατ’επέκταση της πατρίδας μας, εκφράζει το σύνολο των  Ηπειρωτών που ζουν και δραστηριοποιούνται στην Αχαϊα και αποσκοπεί στο να  αναδείξει τα ηπειρώτικα ήθη και έθιμα και να αποτελέσει παράγοντα πολιτισμού και συνέχειας μιας μακραίωνης παράδοσης.

"Η συμμετοχή των Ηπειρωτών στην ζωή της Αχαϊας υπήρξε και εξακολουθεί να είναι καθοριστική τόσο σε οικονομικό, όσο και σε κοινωνικό και σε πολιτισμικό επίπεδο. Αυτή η διαδρομή αξιζει τον σεβασμό, τον θαυμασμό και την υποστήριξή μας" τονίζει ο κ. Τσιγκρής ο οποίος υπογραμμίζει ότι το “σπίτι του Ηπειρώτη” μπορεί και πρέπει  να μετατραπεί σε κυψέλη πολιτισμού.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2015