Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

/

Διαβάστε στο thebest.gr: Στην Πάτρα ο βασιλιάς των Ελλήνων Τσιγγάνων- Κάνει εκστρατεία υπέρ Σαμαρά- Ποιόν στηρίζει στην Αχαϊα;

Διαβάστε στο thebest.gr: Στην Πάτρα ο βα...

"Ηρθα μετά από περιοδεία με τον Πρωθυπουργό στη Ρόδο"

Στην Πάτρα βρίσκεται για σήμερα ο Βασιλιάς των Ελλήνων Τσιγγάνων Βασίλης Στιροκλέας, ο οποίος διαμένει στο ξενοδοχείο Patra Palace και θα αναχωρήσει σε λίγη ώρα. Ο Βασιλιάς των τσιγγάνων μιλώντας στο thebest.gr τόνισε ότι έρχεται στην Πάτρα "μετά από περιοδεία στη Ρόδο με τον κ. Πρωθυπουργό και με στόχο την στήριξη του Αντώνη Σαμαρά, που είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει κάτι καλό για την πατρίδα μας"

Ο κ. Στιροκλέας τονίζει: "Είναι γνωστός ο αγώνας που δίνω για τη Νέα Δημοκρατίαμε με κάθε τρόπο από το 1990. Δηλώνω ξεκάθαρα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι ο καταλληλότερος πρωθυπουργός της χώρας μας είναι ο Σαμαράς. Παρακαλώ όλο τον λαό  της Ελλάδας να αντιληφθεί   ότι ο κύριος πρωθυπουργός τα  έχει δώσει όλα προσπαθώντας  η Ελλάδα να ξεφύγει απο την κρίση.

Ειδικά στον νομό Αχαϊας υποστηρίζω τον Θανάση Νταβλούρο, τον οποίο και συνάντησα σήμερα και έτυχα της απόλυτης αγάπης και του σεβασμού στο πρόσωπό μου." λέει στο thebest.gr.

Ο κ. Σtιροκλέας δήλωσε ότι  στην Ελλάδα υπάρχουν  1 εκατομμύρο 50 χιλιάδες Ρομά και συμπλήρωσε: "Διαβεβαιώνω τον λαό μου τον βασανiσμένο ότι ο Σαμαράς είναι ο καταλληλότερος ηγέτης της Ελλάδας και ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για ευρωπαϊκά προγράμματα που αφορούν τους τσιγγάνους".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2015