Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

/

Επώνυμη νεολαία στηρίζει Γιάγκο δημόσια - Τάκης Νιάρος, Νίκος Αδάμ, Ιωαννα Βασιλοπούλου

Επώνυμη νεολαία στηρίζει Γιάγκο δημόσια ...

Δείτε τις ανακοινώσεις τους

Κάθε μέρα όλο και περισσότεροι επώνυμοι Πατρινοί προβαίνουν σε δημόσιες δηλώσεις στήριξης στον Γιάγκο Ραυτόπουλο.

Πρώτη η γνωστή διατροφολόγος Βασιλακοπούλου Ιωάννα, στη συνέχεια ο δημοφιλής τραγουδιστής και μοντέλο Νίκος Αδάμ και σήμερα ο πρωταγωνιστής του νέου σπότ ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΣΤΑΘΕΡΟ και κορυφαίος DJ Tάκης Νιάρος.

Δείτε τις δημόσιες ανακοινώσεις τους στο Facebook


Vasilakopoulou Ioanna:

Η ύπαρξη στόχων για τον καθένα ξεχωριστά είναι κάτι το οποίο του δίνει κίνητρο να συνεχίζει, δύναμη να προσπαθεί για κάτι πιο σπουδαίο, για κάτι πιο σημαντικό. Μας βοηθά να ξυπνήσουμε το πρωί με όρεξη να προσφέρουμε σε εμάς και στους γύρω μας.Μας δίνει ενέργεια να αφοσιωθούμε σε οτιδήποτε μπορεί να κάνει καλύτερη την ζωή μας στο μέλλον.Είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να περάσει ανεκμετάλλευτη και μια συγκυρία που μπορεί να μας προκαλέσει να προχωρήσουμε και να ταξιδέψουμε πιο μακριά .Αρκεί οι βάσεις να είναι γερές . Από την στιγμή που το πιστέψουμε, γίνεται πραγματικότητα και είναι πλέον θέμα χρόνου να το δούμε, να το αγγίξουμε, να το γευτούμε. Η δική μας δουλειά είναι να τα διατηρήσουμε και τις υπόλοιπες ημέρες, να τα πιστέψουμε και να τα αφήσουμε να μας πλημμυρίσουν μέχρι όλα όσα εκείνα ονειρευτήκαμε να γίνουν πραγματικότητα και να δώσουν την σκυτάλη σε καινούρια όνειρα για την επόμενη χρονιά. Και την επόμενη, και την επόμενη.Όμως όλα γίνονται με μάχη σκληρή και όχι από τον καναπέ.Ο Γιαγκος Ραυτοπουλος είναι ένα νέο παιδί με πολύ όρεξη για δουλειά. Από το 2006 στις τότε δημοτικές εκλογές του Δήμου Πατρέων, συνυποψηφιοι τότε, έκλεβε την παράσταση με κάθε τρόπο βάζοντας μπροστά το κοινωνικό συμφέρον. Άξιζει ένα σταυρό, ανεξάρτητα από τα κόμματα, γιατί στην πολιτική έχει αξία αυτών που την αντιπροσωπευουν . Απευθύνομαι σε όλους τους φίλους των Ανεξάρτητων Ελλήνων και όλους εμάς να δώσουμε τη σκυτάλη σε ανθρώπους με όνειρα ώστε να ανοίξουν το δρόμο και για τα δικά μας. Καλή επιτυχία σε έναν ακόμη νέο που με επιστημονικη γνώση αλλά και δύναμη στο λόγο του διεκδικεί τη ψήφο μας.Καλή επιτυχία στο Γιαγκο Ραυτοπουλο!!!

 

Nikos Adam:

Σε αυτές τις εκλογές δεν ξέρω τι θα γίνει....και ίσως να μην είμαι το κατάλληλο άτομο για να κρίνω το ποιος αξίζει η όχι..πάντως τη γνώμη μου θα την πω...Καταρχήν θα πρέπει όλη η νεολαία να πάμε να ψηφίσουμε και να δώσουμε το παρόν αρκετά μας έκραξαν οι μεγαλύτεροι ότι δεν ξεκουνάμε..το μέλλον ανήκει σε εμάς...αυτοί τα φαγαν τα ψωμιά τους..Και όχι μόνο...!!!!!!!κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να υποστηρίξουμε τα νέα παιδιά που ασχολούνται με τα κοινά,αυτούς που έχουν όνειρα και όραμα για μια καλύτερη Ελλάδα και ένα υγειές μέλλον που θα φέρουμε και εμείς στον κόσμο με τη σειρά μας τη νεότερη γενιά...εγώ υποστηρίζω με κλειστά τα μάτια τον αδελφικό μου φιλο Γιάγκο Ραυτοπούλο,ένα νέο παιδί από την πόλη μας που έχει αποδείξει άπειρες φορές το ότι αξίζει είτε με τα αριστεία του στο Πανεπιστήμιο,είτε με τα βραβεία του στο κορυφαίο Φεστιβάλ θεσσαλονίκης,είτε με τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις και τα σατιρικά του τραγούδια που απασχόλησαν το Πανελλήνιο κραζοντας τους μεγαλοπολιτικούς που εφέραν την χώρα μας σε αυτό το σημείο..Επίσης τίμησε την πατρίδα μας υπηρετώντας στις ειδικές δυνάμεις!!!Αν θες λοιπόν η ψήφος σου να μην πάει στράφι και να ψηφίσεις κάποιον που έχει ηγετικές τάσεις και σκοπός του είναι το αύριο,και όχι το χθες.....νομίζω κατάλαβες τι πρέπει να κάνεις...Γιάγκος Ραυτοπούλος δαγκωτό σε αυτές τις εκλογές!!!!!!!!!!!με­ το συνδυασμό των ανεξάρτητων Ελλήνων.....εμένα προσωπικά μου έδωσε το λόγο του ότι πραγματικα θα επιτελέσει έργο και δεν θα παίξει Θέατρο!!!!και για να μην παρεξηγηθώ δεν είμαι κομμάτοφίλος κανενός απλά αισθάνθηκα την ανάγκη να υποστήριξω μέσω της σελίδας μου ένα νέο παιδί που πραγματικα αξίζει και είμαι σίγουρος ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα ότι μέλλοντικα θα συντελέσει δυναμικά ως προς το καλύτερο της πατρίδας μας.....

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2015