Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

/

Πάτρα: Γνωστά στελέχη στο εκλογικό κέντρο του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών

Πάτρα: Γνωστά στελέχη στο εκλογικό κέντρ...

Δυναμική ήταν και η παρουσία των νέων ανθρώπων

Σήμερα το πρωί δεκάδες νέοι αλλά και γνωστά στελέχη από τον ευρύτερο χώρο της Δημοκρατικής, Προοδευτικής, Σοσιαλιστικής παράταξης παρευρέθηκαν στο κεντρικό εκλογικό κέντρο του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, στην Πλατεία Γεωργίου. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΚΙΔΗΣΟ Αχαΐας:

«Το παρών έδωσαν όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ στην Αχαΐα, οι Αγγελόπουλος Γιώργος, Αλέφαντος Νίκος, Ανδρικόπουλος Αθανάσιος, Bουλδής Χρήστος, Γεωργακοπούλου – Μπάστα Δήμητρα, Κολλιόπουλος Γιώργος, Μπούτου Χριστίνα, Νικολοπούλου Λεμονιά, Σταυρόπουλος Δημοσθένης, Τσιμπλοστεφανάκης Ευάγγελος.

Ακόμη, από τα στελέχη του ευρύτερου προοδευτικού χώρου, παρευρέθηκαν οι Kουμπουρλή Κατερίνα, Αλεξόπουλος Γρηγόρης (Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας), Ανδρικόπουλος Θανάσης, Γερονίκος Σπύρος, Δούβρη Κρίστι, Ζαφειρόπουλος Παναγιώτης, Καλαβρουζιώτη Ευθυμία,  Καπράλος Σπύρος, Καρπέτας Κωνσταντίνος, Κελεπούρης Ανδρέας, Κοσμόπουλος Δημήτριος, Μαντάς Γιάννης, Μαυρόγιαννης Σάκης, Μαυρωτάς Γεώργιος, Μπότης Γεώργιος (πρόεδρος Σκιαδά). Νικολάου Σταυρούλα, Ντούκας Γεώργιος, Παπαδοπούλου Γεωργία, Αλεξόπουλος Γρηγόρης (πρ. Πρόεδρος Μιχοϊου), Πετράτος Γιάννης, Πετρόπουλος Κωνσταντίνος, Πρέζας Παντελής, Τριανταφυλλόπουλος Ανδρέας, Φωτόπουλος Τρύφωνας, και πολλοί άλλοι.

Επίσης, δυναμική ήταν και η παρουσία των νέων ανθρώπων, οι οποίοι πρεσβεύουν την αναγκαία αλλαγή που έχει ανάγκη η χώρα.

Ταυτόχρονα, οι διάφορες επιτροπές οργανώνουν και προετοιμάζουν σε πυρετώδεις ρυθμούς τις υπόλοιπες δραστηριότητες του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ στην ιδιαίτερη πατρίδα των Παπανδρέου, την Αχαΐα.

Καθημερινά, οι υποψήφιοι βουλευτές του Κινήματος προγραμματίζουν και πραγματοποιούν περιοδείες και συναντήσεις με φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης, επιστημονικούς, κοινωνικούς και άλλους μαζικούς τοπικούς φορείς.

Οι περιοδείες των υποψηφίων σε συνδυασμό με την διοργάνωση συναντήσεων αυτοοργάνωσης σε όλο τον νόμο, δυναμώνουν και ισχυροποιούν τον αυθεντικό δεσμό των δημοκρατών συμπολιτών μας με την νέα προοπτική που δίνει το ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ. Υπενθυμίζεται ότι την ερχόμενη Τρίτη στις 20 Ιανουαρίου, στις 07:30 το απόγευμα καλούμε όλους τους προοδευτικούς συμπολίτες μας σε ανοιχτή πολιτική συνέλευση αυτό-οργάνωσης στην Δυτική Αχαΐα, στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» στην Κάτω Αχαΐα.

Διαχρονικά, οι πολίτες της Αχαΐας, πρωτοστατούσαν στους δημοκρατικούς αγώνες, πρώτα με τον Γεώργιο Παπανδρέου, έπειτα με το Ανδρέα Παπανδρέου, έτσι και σήμερα με τον Γιώργο Παπανδρέου βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης για την οικοδόμηση ενός νέου κοινωνικού συμβολαίου για τον Σοσιαλισμό, την Πρόοδο, την Δημοκρατία και την Μεταπελατειακή Ελλάδα.

Ξεκινάμε... γιατί θέλουμε τη νέα γενιά στην θέση του οδηγού για την δημιουργία της Ελλάδας που ονειρευόμαστε.

ΠΑΜΕ!»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2015