Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

/

Ελένη Κωστοπούλου-Λυμπεράτου- Ποιά είναι η υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας που ζητά την ψήφο μας

Ελένη Κωστοπούλου-Λυμπεράτου- Ποιά είναι...

Ο αγώνας της χώρας δεν είναι ούτε εύκολος ούτε σύντομος, η ελπίδα όμως υπάρχει και καλούμαστε όλοι να την ακολουθήσουμε

Αγαπητοί φίλες και φίλοι,
Αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα αυτών των εκλογών θέλησα κι εγώ να δώσω τις μικρές μου δυνάμεις στην προσπάθεια που κάνει το ΠΑΣΟΚ - Δημοκρατική Παράταξη για την πολιτική, την οικονομική, τη θεσμική σταθερότητα της χώρας.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, πολιτικός μηχανικός και ζω καθημερινά αρκετά έντονα τις συνθήκες που έχει δημιουργήσει η οικονομική και κοινωνική κρίση. Από τη μία πλευρά η απελπισία, ο θυμός και από την άλλη οι εύκολες λύσεις των άκρων και ο λαϊκισμός, σπρώχνουν την κοινωνία στην απαξίωση των θυσιών της και στην παραίτηση από τις προσπάθειες για ολοκλήρωση της εξόδου της πατρίδας από τα Μνημόνια και την κρίση. 
Είμαστε πολλοί εκείνοι που αρνούμαστε οι επιλογές μας για το μέλλον της χώρας να περιοριστούν ανάμεσα σε αυτό που φοβόμαστε και απευχόμαστε και σε εκείνο με το οποίο δεν θέλουμε να συμβιβαστούμε.
Δεν είναι επιλογή για τη χώρα η έξοδος από τους θεσμούς και τις λειτουργίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως όμως δεν είναι και επιλογή η διάλυση του κοινωνικού κράτους και του κράτους δικαίου που ο λαός έκτισε με κόπο.
Ο λαϊκισμός από τη μία και η συντήρηση από την άλλη θα οδηγήσουν αργά ή γρήγορα στην καταστροφή. 
Τα χρόνια αυτά της κρίσης βρέθηκα να αναζητώ ανάμεσα στις πολλές φωνές που ηχούν ασταμάτητα τριγύρω εκείνες τις απόψεις που θα μπορούσαν να με φέρουν πιο κοντά όχι μόνο σε αυτό που συμβαίνει αλλά και σε εκείνο που πρέπει να γίνει. Το ΠΑΣΟΚ μιλά με σκληρή γλώσσα. Οι επιλογές που προτάσσει κτυπούν στο συναίσθημά μας με τρόπο άμεσο και βαθύ χωρίς περιθώρια στρογγυλέματος. Είναι όμως οι κρίσιμες ώρες που διέρχεται η χώρα που δεν επιτρέπουν την πολυτέλεια υποσχέσεων, παραλείψεων και καλλωπισμού. Η ευθύνη είναι μεγάλη και η αλήθεια είναι σκληρή.
Μόνο η προοδευτική παράταξη που εκφράζεται σήμερα αποκλειστικά από το ΠΑΣΟΚ, έχει αποδείξει στο παρελθόν και στο παρόν πως έχει τη νηφαλιότητα, τη διάθεση για συναίνεση αλλά πάνω από όλα και το όραμα για το μέλλον που είναι απόλυτα αναγκαία στις κρίσιμες περιόδους της ιστορίας της χώρας. 
Το ΠΑΣΟΚ - Δημοκρατική Παράταξη με τη δυναμική που μπορούμε να του δώσουμε θα εγγυηθεί την εθνική σταθερότητα ώστε οι θυσίες όλων μας να μην πάνε χαμένες και παράλληλα θα διασφαλίσει την κοινωνική δικαιοσύνη, τη διαφάνεια και τους δημοκρατικούς θεσμούς. 
Ο αγώνας της χώρας δεν είναι ούτε εύκολος ούτε σύντομος, η ελπίδα όμως υπάρχει και καλούμαστε όλοι να την ακολουθήσουμε στο δρόμο που μας δείχνει.

Σύντομο bio:

Γεννήθηκα το 1976 στην πόλη των Σερρών όπου και πέρασα τα μαθητικά μου χρόνια. Το 1995, μετά την επιτυχία μου στις πανελλαδικές εξετάσεις, πέρασα στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών της Ξάνθης και αφού ολοκλήρωσα τις σπουδές μου, το 2001 ήρθα στην Πάτρα ως μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Έκτοτε και μέχρι σήμερα εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας, μηχανικός ιδιωτικών έργων στο γραφείο που διατηρούμε με το σύζυγο και συνάδελφό μου Ανδρέα Λυμπεράτο. Έχω 2 γιούς, τον Γιώργο (9) και τον Φίλιππο (5).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2015