Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

/

Το καρναβαλικό συνεργείο επισκέφθηκε ο Βασίλης Γκολφινόπουλος

Το καρναβαλικό συνεργείο επισκέφθηκε ο Β...

Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με "ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ"

Το καρναβαλικό συνεργείο του Δήμου Πατρέων στο Πετρωτό επισκέφθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Αχαϊας με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, Βασίλης Γκολφινόπουλος.

Ξεναγήθηκε από το προσωπικό στους χώρους της καρναβαλικής έμπνευσης και δημιουργίας, και ενημερώθηκε διεξοδικά για τις δυνατότητες που έχει το εργαστήριο στην παραγωγή καρναβαλικών κατασκευών και αστικού εξοπλισμού (παγκάκια, κιόσκια κ.ά.).

Ο Β. Γκολφινόπουλος, παλιός καρναβαλιστής ο ίδιος, ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για την φιλοξενία και τους απέδωσε τα εύσημα για το μεράκι, τη δημιουργικότητα και την τεχνογνωσία τους στις κατασκευές του εργαστηρίου.

Ο υποψήφιος Βουλευτής με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ τόνισε ότι θα πρέπει να υποστηριχθεί το καρναβαλικό εργαστήρι και να ενισχυθεί ο τομέας της παραγωγής στοιχείων προς πώληση ή ενοικίαση σε φορείς και ιδιώτες, ώστε να εξασφαλιστεί η λειτουργία του σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Ο Β. Γκολφινόπουλος πρόσθεσε ότι είναι σημαντικό να μυηθούν τα παιδιά της πόλης και του νομού από εξαιρετικούς καλλιτέχνες στην καρναβαλική παράδοση μέσα από τα εργαστήρια που διοργανώνονται, ώστε να προετοιμαστούν οι επόμενες γενιές των καρναβαλιστών.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2015