Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κόντρα για τα γκαζάκια στο γραφείο του Άδωνι, μετά τις δηλώσεις Φωτίου

Κόντρα για τα γκαζάκια στο γραφείο του Ά...

Η αναφορά της υποψήφιας βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε αντιδράσεις

Τηλεοπτικό διαξιφισμό μεταξύ του υποψηφίου βουλευτή της Ν.Δ. Μ. Βαρβιτσιώτη και της υποψήφιας βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Φωτίου πυροδότησε η επίθεση με γκαζάκια στο πολιτικό γραφείο του Άδ. Γεωργιάδη.

Αφορμή στάθηκε αναφορά της κ. Φωτίου στη διάρκεια πρωινής εκπομπής στον Ant1, η οποία σχολίασε ότι ο κ. Γεωργιάδης «έχει προκαλέσει τον ελληνικό λαό», αν και η ίδια έσπευσε να προσθέσει ότι «δεν είναι πολιτική απάντηση τα γκαζάκια».

Η αναφορά της υποψήφιας βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε την αντίδραση του κ. Βαρβιτσιώτη. «Καταδίκη με μέτρο δεν υπάρχει (…) είναι απαράδεκτο όταν δέχεται ένας πολιτικός μία τέτοια επίθεση να λέτε ότι έχει προκαλέσει», επεσήμανε ο κ. Βαρβιτσιώτης, και πρόσθεσε: «ή το καταδικάζετε οριστικά ή αν αφήνετε οποιαδήποτε παρένθεση σημαίνει ότι κλείνετε το μάτι σε τέτοιες συμπεριφορές».

«Διαστρεβλώνετε τη δήλωσή του», αντέτεινε η κ. Φωτίου, κατηγορώντας τον κ. Βαρβιτσιώτη ότι «ρίχνει την μπάλα έξω από την πολιτική συζήτηση».

«Η δήλωση της κ. Φωτίου ότι καταδικάζει αλλά προκαλώ, θυμίζουν κάτι τύπους που σε ένα βιασμό λένε: καταδικάζω αλλά κι αυτή ήταν προκλητική», σχολίασε μέσω Twitter ο κ. Γεωργιάδης.

Με μια λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε στη συνέχεια ο ΣΥΡΙΖΑ, καταδίκασε την επίθεση στο πολιτικό γραφείο του Αδ. Γεωργιάδη.

 

Πηγή: naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις