Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

/

Αχαΐα: Γράψε - σβήσε και στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ - Την Κυριακή η επίσκεψη του Πρωθυπουργού

Αχαΐα: Γράψε - σβήσε και στο ψηφοδέλτιο ...

Συνεδριάζει σήμερα η εκτελεστική γραμματεία του κόμματος

Στην τελική ευθεία μπαίνει η ανακοίνωση των ονομάτων των 11 υποψηφίων βουλευτών με το κόμμα της ΝΔ. Σήμερα στις 11 το πρωί συνεδριάζει η Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματος στα κεντρικά γραφεία στην Αθήνα και στη συνέχεια αναμένεται η ανακοίνωση του ψηφοδελτίου.

Μέχρι στιγμής και μετά από κάποιες αλλαγές οι υποψήφιοι που φέρονται να έχουν κλειδώσει είναι ο νυν βουλευτής Θανάσης Νταβλούρος, ο πρώην Γ.Γ. Ενημέρωσης της κυβέρνησης Ανδρέας Κατσανιώτης κι επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας Ανδρέας Κατσανιώτης, ο εγκληματολόγος και πρώην Γ.Γ. Δικαιοσύνης Άγγελος Τσιγκρής, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, η Ελένη Κονιδάρη, υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον συνδυασμό Κατσανιώτη, η υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ Έφη Γιαννιά, ο πρώην δήμαρχος Ερινεού Ανδρέας Βαρνακιώτης, ο φυσικοθεραπευτής Γρηγόρης Κοντοδήμος, ο ταξίαρχος της πυροσβεστικής Αθανάσιος Γιαννακόπουλος , ο οικονομολόγος Λεωνίδας Θωμάς και  ο Δημήτρης Αντωνακόπουλος από τα Καλάβρυτα.

Αρχικά οι πληροφορίες στο ψηφοδέλτιο περιελάμβαναν και την Χρύσα Σταθοπούλου.

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΑΜΑΡΑ

Τη Κυριακή θα βρεθεί στην περιοχή ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ωστόσο ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα της επίσκεψής του.

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ

Καθημερινές είναι οι συσκέψεις σε τοπικό κομματικό επίπεδο. Στελέχη της ΝΔ έχουν ξεκινήσει την οργανωτική προετοιμασία και μέχρι το Σάββατο θα ανακοινωθεί και η επιτροπή εκλογικού αγώνα η οποία αναμένεται πολυπληθής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αχαΐα:Ανακοινώνονται σήμερα πιθανότατα οι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας -Ποια είναι η εντεκάδα - Επίσκεψη Σαμαρά την Κυριακή

Έκλεισε το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αχαϊα-Αυτοί είναι οι 11 υποψήφιοι

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2015