Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και σήμερα- Στους -11 ο υδράργυρος στο χιονοδρομικό - Πού χρειάζονται αλυσίδες - Πότε υποχωρεί η κακοκαιρία

Αχαΐα: Πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και σήμ...

Δείτε τη σημερινή πρόγνωση του καιρού

Σε χαμηλά επίπεδα θα κυμανθεί και σήμερα η θερμοκρασία στην Πάτρα και την Αχαΐα.Στο χιονοδρομικό κέντρο χαρακτηριστικά, ο υδράργυρος θα δείξει -11 σύμφωνα με το meteo.gr ενώ  στην Πάτρα το θερμόμετρο στις 8 το πρωί θα δείχνει 2 μόλις βαθμούς με την αίσθηση να αντιστοιχεί στον -1. Την ίδια ώρα στην Κάτω Αχαΐα ο υδράργυρος θα είναι στον 1 βαθμό.

ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ.Α Αχαΐας

Διαδημοτική οδό , η οποία συνδέει την Τ.Κ. Περιστέρας Ακράτας με το Χ/Κ Καλαβρύτων.

Ο καιρός σήμερα

Αναλυτικά, ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα και ασθενείς χιονοπτώσεις ή χιονόνερο στη Χαλκιδική, την Ανατολική Θεσσαλία, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη, περιμένουμε την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015. Τα φαινόμενα σταδιακά θα σταματήσουν.


Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα θα κυμανθεί από -12 έως 3 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από -7 έως 4 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από -3 έως 6 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από -4 έως 11 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από -2 έως 6 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, και στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο ισχυροί και τοπικά στα νοτιοανατολικά σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Αυξημένες κατά περιόδους νεφώσεις με ασθενείς χιονοπτώσεις στα βόρεια και ανατολικά του νομού, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 3 βαθμούς Κελσίου αλλά στα βόρεια και ανατολικά του νομού θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς στο Σαρωνικό και βορειοανατολικοί μέτριοι στο Νότιο Ευβοϊκό.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 2 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Αναλυτική πρόγνωση μέχρι και τη Δευτέρα

Παρασκευή 09-01-2015
Καιρός: τοπικές νεφώσεις με ασθενείς χιονοπτώσεις η χιονόνερο στην Κρήτη. Στην υπόλοιπη χωρά λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.
Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε σταδιακή άνοδο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Παγετός κατά τόπους στα ηπειρωτικά τη νύχτα και το πρωί.

Σάββατο 10-01-2015
Καιρός: λίγες νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες στα ανατολικά και νότια με πιθανότητα ασθενών βροχών και παροδικών χιονοπτώσεων στα ορεινά.
Άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές. Παγετός κατά τόπους στα ηπειρωτικά τη νύχτα και το πρωί.

Κυριακή 11-01-2015

Καιρός: γενικά αίθριος. Από το απόγευμα αραιές νεφώσεις που στα δυτικά θα πυκνώσουν και τη νύχτα θα σημειωθούν βροχές η καταιγίδες.
Ανεμοι: αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία νότιοι, νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε άνοδο κυρίως στα δυτικά.

Δευτέρα 12-01-2015
Καιρός: νεφώσεις με βροχές, καταιγίδες και χιονιά στα ορεινά αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές.
Ανεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε σταδιακή πτώση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πάτρα: Η πιο κρύα ημέρα η αυριανή! Στους 0 το θερμόμετρο αλλά θα αισθανόμαστε -4! Πότε έρχονται οι αλκυονίδες;

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις