Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Περίφραξη πρέπει να μπει από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ στη νέα στάση του Προαστιακού στο Ακταίο

Περίφραξη πρέπει να μπει από την ΤΡΑΙΝΟΣ...

Αυτό επισημαίνουν οι φίλοι του Προαστιακού Πατρών μιας και υπάρχει υψομετρική διαφορά με το έδαφος στο ένα άκρο της στάσης

Το θέμα με την στάση – «φάντασμα» του προαστιακού σιδηρόδρομου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο Ακταίο, στο Ρίο που ήδη έχει αναρτηθεί στο thebest.gr, έχει και συνέχεια.

Στην ομάδα του facebook, φίλοι του Προαστιακού Πατρών ασχολήθηκαν με το ζήτημα και εντόπισαν επιπλέον προβλήματα πέρα από την μη επίσημη έναρξης λειτουργίας της συγκεκριμένης στάσης. Ήδη κάποιοι καταγγέλλουν ότι στο σημείο δεν σταματούν όλοι οι μηχανοδηγοί με συνέπεια οι επιβάτες που περιμένουν μέσα στο κρύο, να μην είναι σίγουροι ότι το τραίνο θα σταματήσει και θα επιβιβαστούν.

Όπως ανέφερε ο Βασίλειος Γκλαβάς, Μηχανικός Η/Υ Τ.Ε, ο οποίος μάλιστα επικοινώνησε και τηλεφωνικά με το thebest.gr, υπάρχει ένα σοβαρό θέμα - παράλειψη για τη μη λειτουργία της στάσης στο Ακταίο. Όπως εξηγεί, το ένα άκρο της στάσης βλέπει στην οδό Εγνατίας, η οποία έχει μία υψομετρική διαφορά σε σχέση με την ίδια την στάση. «Είναι βυθισμένη με λίγα λόγια και το σημείο είναι κατηφορικό και σαν μικρός γκρεμός.

Τα μικρό κολονάκια σε σχήμα “π” που έχουν τοποθετηθεί στο σημείο της στάσης μπορεί σε πρώτη φάση να είναι αποτρεπτικά ώστε να μην υπάρξει κάποιο ατύχημα. Ωστόσο αν κατέβει ένας επιβάτης που δεν ξέρει την περιοχή και στρίψει προς τα δεξιά και πάει προς το Ρίο μπορεί να πέσει από μεγάλο ύψος στην οδό Εγνατίας. Όποιος ξέρει καλά την περιοχή θα καταλάβει. Χρειάζεται λοιπόν μια περίφραξη ώστε να αποτρέψει τον οποιονδήποτε να βρεθεί στο κενό...

Καλώς λοιπόν ο ΟΣΕ δεν δίνει ακόμα προς χρήση τη στάση γιατί τίθεται θέμα ασφαλείας..».

Αυτά επισημαίνει ο κ. Γκλαβάς, εκ μέρους της διαχείρισης της ομάδας του Facebook, «Φίλοι προαστιακού σιδηροδρόμου Πατρών».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις