Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

/

Αχαΐα:Ανακοινώνονται σήμερα πιθανότατα οι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας -Ποια είναι η εντεκάδα - Επίσκεψη Σαμαρά την Κυριακή

Αχαΐα:Ανακοινώνονται σήμερα πιθανότατα ο...

Διευρυμένη ΝΟΔΕ και κομματικές συσκέψεις ενόψει εκλογών

Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί εκτός απροόπτου το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αχαΐα για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr.Τα ονόματα της εντεκάδας που προτείνεται έχει φτάσει ήδη στο γραφείο του Πρωθυπουργού και σήμερα το πρωί αναμένεται να γίνουν τα τελικά τηλέφωνα σε αυτούς που θα ριχτούν στη μάχη του σταυρού με το γαλάζιο ψηφοδέλτιο και πιθανότατα εντός της ημέρας να γίνει και η επίσημη ανακοίνωση των υποψηφίων.

Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες θέλουν την εντεκάδα να αποτελούν οι:Θανάσης Νταβλούρος, Ανδρέας Κατσανιώτης, Άγγελος Τσιγκρής, Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, Ελένη Κονιδάρη, Έφη Γιαννιά, Χρύσα Σταθοπούλου, Ανδρέας Βαρνακιώτης (πρώην Δήμαρχος Ερινεού), Γρηγόρης Κοντοδήμας Θανάσης Γιαννακόπουλος και Δημήτρης Αντωνακόπουλoς, αν και δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες αλλαγές σε δύο ενδεχομένως περιπτώσεις.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΑΜΑΡΑ

Στην Αχαΐα θα βρεθεί την προσεχή Κυριακή ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε μια προσπάθεια να συσπειρώσει το κόμμα ενόψει της εκλογικής μάχης. Μέχρι στιγμής δεν έχει οριστικοποιηθεί αν θα βρεθεί στην Πάτρα ή σε άλλος μέρος του νομού, ενώ,το απόγευμα της Κυριακής θα επισκεφθεί το Αγρίνιο.

ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΕΠΙ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ

Σε επίπεδο ΝΟΔΕ οι προεκλογικοί ρυθμοί έχουν ανέβει. Την Παρασκευή ήδη πραγματοποιήθηκε διευρυμένη ΝΟΔΕ στα γραφεία του κόμματος στην Πάτρα, υπό τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Γιάννη Μάκκα, ενώ το Σαββατοκύριακο υπήρξαν συναντήσεις με κομματικά στελέχη σε Αίγιο, Ακράτα, Αιγείρα και Κάτω Αχαΐα. Επίσης αναμένεται η συγκρότηση της επιτροπής εκλογικού αγώνα.


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2015