Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ανθιμος: Να παραμείνει η Ελλάδα στην ΕΕ - Θα μας πάρουν την περιουσία της εκκλησίας

Ανθιμος: Να παραμείνει η Ελλάδα στην ΕΕ ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

"Θέλετε να πάρετε τις εκκλησίες μας; Δε θα το καταφέρετε ποτέ»

Μήνυμα στο κόμμα που «θα επιδιώξει να πάρει την περιουσία της εκκλησίας» έστειλε ο Μητροπολίτης Άνθιμος μιλώντας στους πιστούς ενώ απηύθυνε έκκληση για την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο Άνθιμος έκανε λόγο για στέλεχος κινήματος που δήλωσε πως «όταν εκλεγεί το κόμμα του στην κυβέρνηση θα πάρει την περιουσία της εκκλησίας», σύμφωνα με το seleo.gr.

«Αυτή είναι η επιδίωξή τους; Είναι σκέψη δημιουργική για το λαό μας; Και πως θα την πάρεις; Δική σου είναι ή του πατέρα σου; Και πως θα την πάρεις αφού ήδη την έχουν πάρει όλη και δεν έχει άλλη; Θέλετε να πάρετε τις εκκλησίες μας; Δε θα το καταφέρετε ποτέ», διεμήνυσε ο Μητροπολίτης.

Παράλληλα, κάλεσε τους πιστούς να προσευχηθούν ώστε να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση τη στιγμή που συμμετέχουν σε αυτήν άλλες χώρες από τα Βαλκάνια, όπως η Βουλγαρία και η Ρουμανία, αλλά και άμεσα τα Σκόπια.

«Αυτό το θέμα είναι εθνικό, υπάρξεως, ιστορίας. Είναι δυνατόν να είμαστε έξω εμείς; Να κάνουμε προσευχή ώστε να μείνουμε μαζί με τα υπόλοιπα κράτη στον ευρωπαϊκό χώρο, γιατί αλλιώς... δεν ξέρω κι εγώ τι μπορεί να συμβεί. Θα μείνουμε στην Ευρώπη, γιατί αυτό θέλει ο λαός, ανεξαρτήτως του κόμματος που θα κυβερνήσει».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις