Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τι είδαν στα Γιάννενα οι Κινέζοι;

Τι είδαν στα Γιάννενα οι Κινέζοι;

Πρόκειται για αντιπροσωπεία από το Beijing Foreign Studies University της Κίνας

Με τις καλύτερες εντυπώσεις, τόσο από την οργάνωση της Πανεπιστημιούπολης, όσο και από το επίπεδο σπουδών στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, έμεινε αντιπροσωπεία ενός εκ των μεγαλύτερων Πανεπιστημίων του Πεκίνου που επισκέφτηκε την Ήπειρο.

Πρόκειται για αντιπροσωπεία από το Beijing Foreign Studies University της Κίνας, που ειδικεύεται τομέα των ξένων γλωσσών και της διδασκαλίας τους.

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων συνόδευσε την κινεζική αντιπροσωπεία, που επισκέφθηκε το Κέντρο Διδασκαλίας Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού του Πανεπιστημίου. Το προσωπικό του Κέντρου ξενάγησε τους φιλοξενουμένους στις εγκαταστάσεις του και παρουσίασε τις πολλαπλές δραστηριότητες που αναπτύσσει το Κέντρο. Ακολούθως, η ξένη αντιπροσωπεία επισκέφθηκε τη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου, το Συνεδριακό Κέντρο και τη Φοιτητική Λέσχη.

Στόχος της επίσκεψης ήταν η επιλογή ενός ελληνικού Πανεπιστημίου για την παρακολούθηση μαθημάτων ελληνικής γλώσσας από φοιτητές του Beijing Foreign Studies University.

Παράλληλα, οι Κινέζοι φιλοξενούμενοι εξεδήλωσαν ενδιαφέρον για διμερή συνεργασία ανάμεσα στα ιδρύματα.

Σύμφωνα με δηλώσεις τους, έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την επίσκεψή τους και εξήραν το ακαδημαϊκό έργο, αλλά και τις εγκαταστάσεις που διαθέτει το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

epiruspost.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις