Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Άνιστον φωτογραφήθηκε ημίγυμνη και ξεσπά - "Δεν μου αρέσει η κοινωνική πίεση της μητρότητας που ασκείται στις γυναίκες"

Η Άνιστον φωτογραφήθηκε ημίγυμνη και ξεσ...

Η 45χρονη ηθοποιός είναι υποψήφια φέτος για Χρυσή Σφαίρα και το βραβείο του Σωματείου Ηθοποιών και πάει μάλλον και για το Όσκαρ

Εντυπωσιακή, φωτογενής, σέξι και πλέον με Οσκαρικές προσδοκίες, η 45χρονη Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός, με ρίζες καταγωγής από την Κρήτη, Τζένιφερ Άνιστον (Αναστασάκη) φωτογραφήθηκε ημίγυμνη στην αγκαλιά του επίσης ημίγυμνου και γεμάτου τατουάζ κομμωτή της και μίλησε για όλα όσα κατά καιρούς της έχουν καταλογίσει.

Για παράδειγμα της έχουν αποδώσει τον χαρακτηρισμό της «γυναίκας καριέρας», που όπως αναφέρει ανάρτηση του σάιτ της εφημερίδας Τα Νέα, θεωρήθηκε και ως μία από τις αιτίες του χωρισμού της από τον σούπερ σταρ Μπραντ Πιτ. Ορισμένοι είχαν υποστηρίξει ότι η ίδια η Άνιστον δεν ήθελε να κάνει παιδιά κάτι που επανειλημμένως πάντως έχει διαψεύσει.

«Δεν μου αρέσει αυτή η κοινωνική πίεση που ασκείται στις γυναίκες. Το βάρος ότι απέτυχες ως γυναίκα γιατί δεν έφερες στον κόσμο ένα παιδί. Είναι εξαιρετικά άδικη κριτική. Μπορεί να μην έχει βγει ένα παιδί από τη μήτρα σου αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπήρξες μητέρα - σε φίλους, τα παιδιά τους, τα σκυλιά σου» λέει η Ελληνικής καταγωγής διάσημη και πολύ αγαπητή ηθοποιός σε συνέντευξή της στο περιοδικό Allure, στο καινούριο τεύχος του Ιανουαρίου 2015.

«Αυτό το λένε συνέχεια για μένα, ότι με απασχολούσε η καριέρα μου και ήμουν επικεντρωμένη αποκλειστικά στον εαυτό μου. Ότι δεν ήθελα να γίνω μητέρα και πόσο εγωιστικό είναι αυτό. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κάνει υποθέσεις. Είναι αγένεια, προσβολή, προκαλεί πόνο να μιλούν όλοι για πράγματα που δεν γνωρίζουν» τόνισε με νόημα η Άνιστον που τα τελευταία χρόνια είναι ζευγάρι με τον συμπαθή ηθοποιό Τζάστιν Θερού. Φέτος πάντως είναι η χρονιά της.

Εκτός από την κωμωδία «Αφεντικά για σκότωμα 2» όπου ερμηνεύει και πάλι την σεξομανή γιατρό, η Άνιστον πρωταγωνιστεί και είναι στην κυριολεξία αγνώριστη και διαφορετική στο φιλμ «Cake» (μαζί της παίζει ο Σαμ Γουόρθινγκτον) όπου ερμηνεύει μία γυναίκα με χρόνιο πόνο και στα όρια της ψυχολογικής κατάρρευσης. Είναι υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα και θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα κατακτήσει και μία θέση στην πεντάδα των Όσκαρ. Στο περασμένο Φεστιβάλ του Τορόντο όπου έκανε πρεμιέρα το φιλμ τα σχόλια ήταν διθυραμβικά και πολύ ζεστό το χειροκρότημα του κοινού.

*Η ταινία «Cake» θα βγει στις Ελληνικές με το νέο χρόνο, στις 26 Φεβρουαρίου σε διανομή από την εταιρεία Odeon.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight