Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Κυκλοφοριακό χάος στα Ταμπάχανα – Έβγαλαν τ' απογορευτικά, λειτουργούν τα φανάρια αλλά... δεν άνοιξαν το δρόμο! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Κυκλοφοριακό χάος στα Ταμπάχανα –...
Χριστακόπουλος Θάνος

Ταλαιπωρούνται οι οδηγοί

Τραγελαφικές καταστάσεις εκτυλίσσονται στην πλατεία Ταμπαχάνων στην Πάτρα, όπου ως γνωστόν εδώ και μήνες βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες για την κατασκευή της Μίνι Περιμετρικής και οι δρόμοι στην περιοχή παραμένουν κλειστοί. Το πρωί της Τετάρτης η πληροφόρηση που είχαν κάτοικοι και επαγγελματίες ανέφεραν ότι οι εργασίες, ολοκληρώνονται και ότι οι δρόμοι θ’ άνοιγαν.

Ωστόσο τα όσα συμβαίνουν από το απόγευμα στο σημείο δεν περιγράφονται εύκολα με λόγια. Η ειδική σήμανση που υπήρχε (απαγορευτικά και κορδέλες) στην οδό Μεσσάτιδος (κατεβαίνοντας από την Αρόη) εξαφανίστηκε με αποτέλεσμα δεκάδες οδηγοί να στρίβουν κανονικά δεξιά για να φθάσουν στα Ταμπάχανα.

Εκεί όμως βρίσκονται προ δυσάρεστων εκπλήξεων, αφού ακριβώς μπροστά στην πλατεία ο δρόμο παραμένει κλειστός και οι οδηγοί, όπως βλέπετε στα βίντεο που ακολουθούν ν’ αναγκάζονται, μέσα στη νύχτα και υπό βροχή, να κάνουν αναστροφή για να κινηθούν προς τα Σύνορα.

Τα νεύρα χτύπησαν «κόκκινο» και η αγανάκτηση των συμπολιτών, που έπεσαν στην παγίδα, ήταν μεγάλη.

Μάλιστα όπως αναφέρουν αναγνώστες του thebest.gr, λειτουργούν δε, χωρίς λόγο, και τα φανάρια στην οδό Γερμανού μπροστά από το σχολείο!

 

Το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκονται ξαφνικά οι οδηγοί

Το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκονται ξαφνικά...

Το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκονται ξαφνικά οι οδηγοί

 

Πάντως το πρωί οι εργασίες ήταν στο τελικό τους στάδιο. Η άσφαλτος είχε πέσει και οι εργάτες έκαναν τις απαραίτητες διαγραμμίσεις. Μάλιστα, όπως είχαν ενημερώσει τους κατοίκους και τους επαγγελματίες θ’ άνοιγαν το δρόμο, κάτι που τελικά όμως δεν έγινε ούτε σήμερα!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις