Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου του Πέτρου Ψωμά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίο...

Πρωτότυπη παρουσίαση μετά μουσικής

Μια παρουσίαση βιβλίου διαφορετική από τις συνηθισμένες, που διήρκεσε από τις 7 το απόγευμα έως τις 3 τα ξημερώματα, με συνεχή ροή κόσμου, καταλήγοντας σε πάρτυ, έγινε χθες το βράδυ στο wine bar Vino Vina της Τριών Ναυάρχων. Ο Πατρινός εκπαιδευτικός, στέλεχος μάρκετινγκ και γνωστός καρναβαλιστής, γνήσιος λάτρης του πιο εξωστρεφούς και με μακρά ιστορία και διαδρομή θεσμού της Πάτρας, του καρναβαλιού, Πέτρος Ψωμάς, παρουσίασε το 4ο βιβλίο του το οποίο από σήμερα βρίσκεται στα βιβλιοπωλεία.

Τίτλος του «Έλληνες, λαός του Πάθους, ιστορία δι' ακροστιχίδων» και περιλαμβάνει 80 προσωπικότητες, η καθεμία εκ των οποίων συμβολίζει και κάτι και είναι παθιασμένη με κάτι διαφορετικό.

Μεταξύ άλλων το thebest.gr εντόπισε τους Ανδρέα Φίλια, Ηλία Γκοτσόπουλο, Λέττα Ζάγκλα, Γιώργο Σιγαλό, Παναγιώτη Βαφέα, Θεοχάρης Μασσαράς. Κωνσταντίνος Τρίγγος, Χαράλαμπος Πανίτσας, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Τάκης Γκίκας, Παύλος Μρινάκης, Αντώνης Σκιαθάς, Οδυσσέας Ξεριζωτής, Γιώργος Ρώρος, Γιώργος Βαγενάς, Μαρία Κουρμπανά, Χαρά Αντιόχου, Μιχάλης Γραβάνης και ο εκδότης του βιβλίου Γιάννης Πικραμένος. Στην μουσική επένδυση της βραδιάς ήταν ο Άγγελος Ανδρεαόπουλος στο πιάνο και οι Φιλίτσα Καλογεράτου και Τίνα Παπαδοπούλου στα φωνητικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight