Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καλάβρυτα: Περιμένοντας το πρώτο χιόνι - Οι εκπλήξεις της φετινής σεζόν στην κορυφή του Χελμού

Καλάβρυτα: Περιμένοντας το πρώτο χιόνι -...

Μια ακόμη πίστα θα διατεθεί φέτος για τους σκιερ

Κάποιοι το θεωρούν ακριβό, κάποιοι κουραστικό και άλλοι πολύ δύσκολο!

Η αλήθεια είναι όμως ότι, εκτός από το σκι, τα χιονοδρομικά κέντρα της Ελλάδας προσφέρουν πλήθος εμπειριών και δραστηριοτήτων.

Η επαφή με το βουνό, τα παιχνίδια στο χιόνι, το καλό φαγητό και η ατμόσφαιρα των σαλέ είναι μόνο μερικοί από τους λόγους για να επισκεφτείτε και φέτος ένα από τα πολλά χιονοδρομικά κέντρα που λειτουργούν στην Ελλάδα.

Τα περισσότερα κάνουν ειδικές προσφορές τόσο για τους χιονοδρόμους όσο και για εκείνους που θέλουν να περάσουν το χρόνο τους αλλιώς.

Δοκιμάστε να μετακινηθείτε με τα ski buses, που προσφέρουν και εκπτώσεις στα ημερήσια πάσα των χιονοδρομικών κέντρων, και πληροφορηθείτε για τα events που διοργανώνονται.

Φέτος,στα Καλάβρυτα που ούτως ή αλλως προσφέρονται ολοκληρωμένα πακέτα με διαμονή και φαγητό, ο σχεδιασμός προβλέπει τη λειτουργία μιας ακόμα πίστας που θα απευθύνεται κυρίως σε αρχάριους, τη δυνατότητα λειτουργίας του snowpark με λιγότερο ύψος χιονιού, την έκδοση εισιτηρίων κι αγορά των πακέτων all inclusive από την κεντρική πλατεία Καλαβρύτων,αλλά και τη διοργάνωση events, και happening τα Σαββατοκύριακα της χιονοδρομικής περιόδου

Πώς θα έρθετε απο Αθήνα: Μέσω της Εθνικής Οδού Αθηνών - Πατρών, στρίβοντας στην έξοδο για Καλάβρυτα. Η συνολική απόσταση από Αθήνα είναι 191 χλμ. Εναλλακτικά, με το snow bus από Αθήνα με τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ μετ’ επιστροφής. Πληροφορίες στο Τ/210-34.70.190.
Εισιτήρια: Ενδεικτική τιμή για ημερήσιο ski pass για ενήλικο 15 ευρώ στη χαμηλή περίοδο και 25 ευρώ για την υψηλή περίοδο. Πληροφορίες αλλά και ηλεκτρονικά εισιτήρια στην ιστοσελίδα www.kalavrita-ski.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις