Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έντεκα γνωστοί Πατρινοί επιχειρηματίες «ήρθαν κοντά» - Δείτε ποιοι είναι

Έντεκα γνωστοί Πατρινοί επιχειρηματίες «...

Κατεβαίνουν με κοινό ψηφοδέλτιο στις εκλογές του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής ν. Αχαίας, την Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου 2014

Με μία κίνηση - πρωτοβουλία που ήδη έχει συζητηθεί και σχολιαστεί θετικά, έντεκα γνωστοί επιχειρηματίες από το χώρο της εστίασης, στην Πάτρα, αποφάσισαν να παραμερίσουν ανταγωνισμούς και να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να βάλουν σε μία νέα τροχιά το συλλογικό τους όργανο, το «Σύλλογο Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής ν. Αχαίας».

Με αφορμή τις εκλογές του συλλόγου που θα διεξαχθούν  τη Δευτέρα (ΠΛ. ΟΛΓΑΣ, Αράτου 21, 1ος Όροφος, από τις 10:00 το πρωί έως, τις 20:00 το βράδυ.) και με μία ιδιαίτερα αιχμηρή, ανοιχτή επιστολή, που διαβίβασαν στα Μέσα ενημέρωσης, καλούν όλους τους επιχειρηματίες του κλάδου να συμμετάσχουν.

Διαβάστε τη και δείτε ποιοι υπογράφουν.

«ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ» - Μία ανοικτή επιστολή προς κάθε καταστηματάρχη εστίασης & αναψυχής στην Αχαΐα

«Αγαπητέ συνάδελφε,

Μέχρι σήμερα, η εμπλοκή της πολιτικής στα του οίκου μας, το μόνο που κατόρθωσε ήταν να απαξιώσει και να «απονευρώσει» ένα σύλλογο, που θεωρητικά τουλάχιστον, όφειλε να είναι ένα πανίσχυρο όργανο, εφόσον εκπροσωπεί το μόνο αναπτυσόμενο κλάδο στην περιοχή μας, τη μαζική εστίαση και τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Τη Δευτέρα 1η Δεκέμβρη, έχουμε εκλογές.

(Ψηφίζουμε όλοι Πλ. Όλγας, Αράτου 21, 1ος όροφος, από τις 10:00 το πρωί έως, τις 20:00 το βράδυ.)

Απευθύνουμε το λόγο ως ομάδα, που έχει αποκλειστικό στόχο την αναγέννηση και τη μετεξέλιξη του συλλόγου σε σύγχρονο φορέα. Που θα υπηρετεί το συλλογικό καλό και την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και μόνο. Χωρίς πολιτικές ατζέντες, χωρίς προσωπικές πολιτικές βλέψεις.

Γιατί είμαστε επιχειρηματίες και όχι «συνδικαλιστές», είτε παλαιάς, είτε νέας κοπής...

Είναι δυνατόν, ένας κλάδος που αριθμεί χιλιάδες επιχειρήσεις, να εκπροσωπείται από μία χούφτα κομματικά στελέχη σε εντεταλμένη υπηρεσία; Να είναι ανύπαρκτος;

Πρώτος μας στόχος, λοιπόν, πέρα από τα πάγια προφανή ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο (μείωση τελών, ΑΕΠΙ, GEA, σεμινάρια ΕΦΕΤ, ΙΚΑ, ασφαλιστικά, άδειες, αστυνομία, ΕΦΕΤ, Δήμος, φορολογικά κλπ) είναι καταρχήν, η συστηματική συνολική καταγραφή όλων των μελών και εν συνεχεία, η ουσιαστική ενεργοποίησή τους: Η άμεση και διαρκής αμφίδρομη επικοινωνία κάθε μέλους με το σύλλογο.

Σήμερα, υπάρχουν εργαλεία για να καταστεί αυτό εφικτό σε ελάχιστο χρόνο και με αμελητέο κόστος. Το internet και η κοινωνική δικτύωση, η δημιουργία δηλαδή ενός σύγχρονου site και σελίδας στο Facebook, με το αντίστοιχο application, θα δώσουν την ευχέρεια σε κάθε μέλος να είναι καθημερινά σε επαφή, να μεταφέρει προβληματισμούς και να αντλεί διαρκώς τεχνογνωσία για κάθε περίσταση, στα πρότυπα του Επιμελητηρίου. Έτσι, κανένας δε θα έχει πλέον τη δικαιολογία «δε με ειδοποίησαν»...  Έτσι, καμμία απόφαση δεν θα λαμβάνεται πια ερήμην μας.

Για να φτάσουμε στο στόχο, το μόνο που χρειάζεται είναι η συμμετοχή σου.

Οι επόμενες εκλογές θα είναι σε τέσσερα χρόνια. Θα αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη;

Έλα κοντά μας, έλα  στο σύλλογο, δώσε του δύναμη με την ψήφο σου για να δυναμώσει και η δική σου φωνή».

«ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ» - Ψηφοδέλτιο Συλλόγου καταστηματαρχών εστίασης και αναψυχής ν. Αχαίας • Ν. Αθανασόπουλος (ΘΕΑΤΡΑΚΙ) • Π. Βασιλείου (EVEREST) • Δ. Γελάσιος (AL ANGOLO) • Β. Κοντόγιωργα (ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ) • Γ. Κοτοπούλης (BANANA MOON) • Τ. Ματθαιόπουλος (TAM-TOOM) • A. Πλιάτσικας (MAGNIFICO) • B. Πράπας (ZIZU, LE PATRON) • Γ. Σπυρόπουλος (MOD’S)• N. Σταυρόπουλος (KALAMAKI BAR) • Σ. Στεργίου (NAUTICO).

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις