Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Λυμπέρης: "Το παιχνίδι θα κριθεί στη δική μας συγκέντρωση"

Λυμπέρης: "Το παιχνίδι θα κριθεί στ...

Τόνισε ο έμπειρος παίκτης του Έσπερου ΑΟΠΑ

"Στόχος μας είναι η νίκη, αλλά δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι" τόνισε με νόημα ο έμπειρος φόργουορντ του Έσπερου ΑΟΠΑ, Δημήτρης Λυμπέρης, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την αναμέτρηση με το Κρανίδι, που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του Α’ Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Σε ερώτηση για το που θα κριθεί το παιχνίδι, ο Δημήτρης Λυμπέρης, απάντησε: «Στη δική μας συγκέντρωση. Πρέπει να μπούμε σοβαροί στο γήπεδο. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο να κάνουμε ότι μας έχει πει ο κόουτς Κεσαπίδης. Ξέρουμε ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο καθώς ο αντίπαλος έχει απολογισμό μια νίκη στις 6 αγωνιστικές, συνεπώς θα πιέσει πάρα πολύ για το αποτέλεσμα. Για αυτό λέω ότι εμείς πρέπει να κρατήσουμε τη συγκέντρωση μας και να είμαστε σοβαροί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

 

Για το πρωτάθλημα ο Δημήτρης Λυμπέρης είπε: «Θα χώριζα τις ομάδες σε δύο γκρουπ. Οι πρώτες 6-7 μπορούν να διεκδικήσουν άνοδο και οι άλλες 7 παλεύουν για τη σωτηρία. Αυτό σημαίνει ότι σιγουριά δεν μπορεί να αισθανθεί καμία ομάδα σε κανένα παιχνίδι. Όλα έχουν το δικό τους βαθμό δυσκολίας και ανεξάρτητα έδρας και αντιπάλων, τα φαβορί εάν δεν παίξουν καλά θα έχουν πρόβλημα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports