Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μια γυναίκα με κοινωνική προσφορά στο πλευρό του Δημήτρη Καλογερόπουλου

Μια γυναίκα με κοινωνική προσφορά στο πλ...

"Το έργο του στο Δήμο Συμπολιτείας είναι η «μακέτα» για τον μεγάλο Δήμο της Αιγιάλειας".

Η Μαρία Αλεξανδροπούλου δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Η κοινωνική της δράση και προσφορά στο Αίγιο και την ευρύτερη Αιγιάλεια την έχει καταξιώσει στη συνείδηση της τοπικής κοινωνίας.

Οι επικείμενες δημοτικές εκλογές βρίσκουν την Μαρία Αλεξανδροπούλου στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Δημήτρη Καλογερόπουλου.

Η ίδια μας εξηγεί τους λόγους αυτής της επιλογής: "Οι λόγοι για να στηρίξεις έναν άνθρωπο στα κοινά και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι η προσωπικότητα και το έργο που έχει παρουσιάσει στην πολιτική διαδρομή του.

Ο κ. Καλογερόπουλος είναι έξυπνος, δραστήριος, εργατικός, διαλλακτικός και αξιόπιστος. Το έργο του στο Δήμο Συμπολιτείας είναι η «μακέτα» για τον μεγάλο Δήμο της Αιγιάλειας.

Η πορεία μου στη ζωή έχει αποδείξει ότι είμαι «εργάτης» με ό,τι ασχολούμαι. Τώρα επέλεξα να είμαι συνοδοιπόρος στο όραμα του Δημ. Καλογερόπουλου για ένα ανθρώπινο και δημιουργικό Δήμο και να προσθέσω τις δυνάμεις μου, τις γνώσεις μου και τις εμπειρίες μου στην Αυτοδιοικητική Δράση Αιγιάλειας για το καλύτερο αυτού του τόπου".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις