Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Έφτασε η ώρα της πρεμιέρας των Ράδιο Αρβύλα για την φετινή τηλεοπτική σεζόν

Έφτασε η ώρα της πρεμιέρας των Ράδιο Αρβ...

Αυτή τη Δευτέρα στις 23.15 στον ΑΝΤ1

Tις τελευταίες μέρες το σχετικό τρέιλερ με το γνωστό σκυλί - μασκότ, την Σαρδέλα του Στάθη Παναγιωτόπουλου, παιζόταν συνεχώς χωρίς να αναφέρει πότε ακριβώς θα ξεκινούσε η εκπομπή με αποτέλεσμα η περιέργεια του κοινού να είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Ωστόσο έφτασε η στιγμή που ανακοινώθηκε και η ημερομηνία έναρξης και είναι η προσεχή Δευτέρα στις 23.15 το βράδυ. Ο λόγος φυσικά για την δημοφιλέστατη εκπομπή του ΑΝΤ1, τους «Ράδιο Αρβύλα» που βγαίνουν ζωντανά από την Θεσσαλονίκη. Σην επίσημη ανακοίνωση για την παρέα της Θεσσαλονίκης και την πρεμιέρα της 8ης χρονιάς των Ράδιο Αρβύλα στον ΑΝΤ1, αναφέρονται τα εξής.

«Αν σας έλειψαν, ξεκινήστε την αντίστροφη μέτρηση γιατί το βράδυ της Δευτέρας πλησιάζει!

Οι «Ράδιο Αρβύλα» επιστρέφουν στον ΑΝΤ1 για όγδοη συνεχόμενη σεζόν.

Η σταθερά κορυφαία εκπομπή στο Prime Time πρόγραμμα του καναλιού, έρχεται και φέτος να σατιρίσει την πολιτική, κοινωνική και τηλεοπτική ελληνική πραγματικότητα με το δικό της, μοναδικό τρόπο.

Κάθε Δευτέρα βράδυ, λίγο μετά τις 23:00, ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη, χιούμορ, σάτιρα, μουσική, επικοινωνία, προβληματισμός, δημιουργικότητα... με άλλα λόγια, η αγαπημένη εκπομπή, θα βρίσκεται και πάλι στον «αέρα».

Από τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα στις 23:15, ο Αντώνης Κανάκης και ο Γιάννης Σερβετάς μαζί με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τον Χρήστο Κιούση επιστρέφουν… κάθε βράδυ Δευτέρας!».

*Να προσθέσουμε πως στην Πάτρα ζει τα τελευταία χρόνια η μητέρα του Χρήστου Κιούση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight