Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ομιλία με θέμα «Γάμος και οικογένεια στην μετανεωτερική εποχή» από τον π. Νικόλαο Σκιαδαρέση

Ομιλία με θέμα «Γάμος και οικογένεια στη...

Αυτό το Σάββατο στην αίθουσα της Διακιδείου Σχολής του Λαού στην οδό Κανάρη, στην Πάτρα

Στη Διακίδειο Σχολή του Λαού στην οδό Κανάρη (το πνευματικό και πολιτιστικό αυτό ίδρυμα της Πάτρας με την μεγάλη ιστορία), που βρίσκεται πίσω από το ΙΚΑ της Δημητρίου Γούναρη, στην Πάτρα, ξεκινά αυτό το Σάββατο 1η Νοεμβρίου 2014, το επίσημο πρόγραμμα ομιλιών και διαλέξεων για τη νέα χειμερινή περίοδο.

Στο βήμα της Διακιδείου έχει προσκληθεί να μιλήσει ο πρωτοπρεσβύτερος π. Νικόλαος Σκιαδαρέσης, προιστάμενος του ιερού ναού του Αγίου Ανδρέου Πατρών, ο οποίος θα αναπτύξει ένα πολύ σημαντικό και επίκαιρο θέμα με τίτλο «Γάμος και οικογένεια στην μετανεωτερική εποχή».

Ο π. Νικόλαος Σκιαδαρέσης αναμένεται να σταθεί ιδιαίτερα και στο σημερινό περιβάλλον της κρίσης που έχει ως συνέπεια να έχουν λιγοστέψει οι γεννήσεις από φόβο για τα οικονομικά έξοδα και το μέλλον.

Ο π. Νικόλαος Σκιαδαρέσης έχει μιλήσει πολλές φορές στην αίθουσα της Διακιδείου για εκκλησιαστικά και κοινωνικά θέματα ενώ αναφορικά με ζητήματα που άπτονται των παιδιών και της οικογένειας, διαθέτει μία καλή και ευρεία γνώση λόγω και της πολύχρονης παρουσία του στον σύλλογο τρίτεκνων νομού Αχαΐας.

*Να προσθέσουμε τέλος ότι ο π. Νικόλαος κάθε Τετάρτη στις 18.30 το απόγευμα, μετά τον εσπερινό θα πραγματοποιεί ομιλία στο παλαιό ιερό ναό Αγίου Ανδρέου, στο πλαίσιο της προσπάθειας ερμηνευτικής προσέγγισης της Θείας λειτουργίας και των εκκλησιαστικών θεμάτων.

Στη φωτ. ο π. Νικόλαος Σκιαδαρέσης μαζί με τους συνεφημερίους του στο ναό του Αγίου Ανδρέου Πατρών, τον π. Δημήτριο και τον π. Γεώργιο στην Ρουμανία τον Οκτώβριο του 2011 κατά την μεταφορά για προσκύνημα της Τιμίας Κάρας του Αποστόλου Ανδρέου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις