Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα, 31 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα, 31 Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ζυγός

Ευχάριστα, ερωτικά, δημιουργικά και μ' εξωστρέφεια κλείνει ο μήνας, ενώ θα είναι μια μέρα με ευκαιρίες για εξόδους και φλερτ. Επίσης θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε, να κάνετε σπορ ή χόμπι αλλά και ν' ασχοληθείτε με τα παιδιά. Η θετική όψη Σελήνης-Ερμή το βράδυ φέρνει ευχάριστες συναντήσεις, βόλτες, τηλέφωνα, μηνύματα.

Σκορπιός

Βγαίνει ο σπιτόγατος εαυτός σας στην επιφάνεια σήμερα, κι έτσι ο μήνας κλείνει με διάθεση να απολαύσετε περισσότερο τη θαλπωρή του σπιτιού και την οικογένειά σας. Σήμερα επίσης είναι πιθανό ν' ασχοληθείτε με ζητήματα ακινήτων και με οικογενειακά θέματα. Ασχολείστε όμως περισσότερο και με την ψυχολογία σας και με το παρελθόν.

Τοξότης

Επικοινωνιακά, ανάλαφρα και ζωηρά κλείνει ο μήνας, με συναντήσεις, συζητήσεις αλλά και με βόλτες και γνωριμίες. Πιθανά και ταξιδάκια ή αρκετές μετακινήσεις. Επίσης η μέρα δίνει την ευκαιρία για μαθήματα, σεμινάρια, γράψιμο, πληροφόρηση. Έχετε αρκετές ιδέες. Ευχάριστη κουβεντούλα με γνωστούς, συναντήσεις με συγγενείς, γείτονες και συμμαθητές.

Αιγόκερως

Τον οικονομικό σας τομέα τονίζει σήμερα η Σελήνη, γι' αυτό κυρίως θ' ασχοληθείτε με πληρωμές, αγορές, πωλήσεις και με διάφορες συναλλαγές. Επικερδής μέρα. Όμως θα είναι και μια μέρα που θα μπορέσετε ν' απολαύσετε την ηρεμία αλλά και τη μουσική, το καλό φαγητό, την άνεση, τα αποκτήματά σας και το αίσθημα ασφάλειας.

Υδροχόος

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα εξωστρεφής, δραστήρια, όπου μπορεί να προχωρήσετε σε ξεκινήματα και πρωτοβουλίες – ευνοείται κάτι τέτοιο. Ασχολείστε πιο πολύ με τον εαυτό σας και τα θέλω σας. Το βράδυ, η θετική όψη Σελήνης-Ερμή φέρνει ευχάριστες συναντήσεις ή βόλτες κι ευκαιρία για κουβεντούλα ή διάβασμα και μάθηση.

Iχθύες

Ο Οκτώβριος τελειώνει με κάπως πιο εσωστρεφή διάθεση και με αυξημένη ανάγκη για απομόνωση, φυγή, επαφή με τη φύση, αλλά και με περισσότερη ανάγκη για την αγαπημένη σας ασχολία, τον ύπνο! Δώστε στον εαυτό σας χρόνο για χαλάρωση. Καλή μέρα για ενασχόληση με την τέχνη. Κλείνουν κάποια θέματα ή κύκλοι σήμερα.

Κριός

Αφιερωμένη στις παρέες σας είναι αυτή η Παρασκευή, ενώ ειδικά το βράδυ με την θετική όψη Σελήνης-Ερμή, είναι πιθανό να έχετε ευχάριστες συναντήσεις με φίλους, γνωστούς αλλά και με το ταίρι σας. Επίσης είναι μέρα δικτύωσης, γι' αυτό μπορεί να έρθετε σ' επαφή με συλλόγους και ομάδες αλλά και ν' ασχοληθείτε με τα online social media.

Ταύρος

Ο μήνας κλείνει με την εστίαση της προσοχής σας να βρίσκεται κυρίως στα επαγγελματικά, ενώ είναι πιθανό να έχετε συναντήσεις με άτομα εξουσίας. Το βράδυ δε, σχηματίζεται μια θετική όψη, λόγω της οποίας μπορεί να γίνουν κάποιες επαγγελματικές επαφές ή να έχετε ιδέες και συζητήσεις. Σήμερα σας απασχολεί πιο πολύ η κοινωνική σας εικόνα.

Δίδυμοι

Αισιόδοξα και με εξωστρέφεια κλείνει ο μήνας. Σήμερα ασχολείστε πιο πολύ με τις σπουδές και με μελέτη ή συγγραφή. Μια μέρα φιλοσοφίας αλλά και ενασχόλησης με την πολιτική. Επίσης έμφαση δίνει η Σελήνη σε ζητήματα νομικά. Ακόμα, η εστίασή σας βρίσκεται και σε ταξίδια ή σε επαφές με το εξωτερικό και με ξένους.

Καρκίνος

Σήμερα θέματα οικονομικά κυρίως θ' απασχολήσουν το ζώδιό σας, γι' αυτό θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε ζητήματα δανείων, ασφαλειών, κληρονομικών, εφοριακών, επενδύσεων, χορηγιών, οικονομικών συνεργασιών κλπ. Όμως θα είναι και μια ερωτική μέρα, όπου θα μπορέσετε να έρθετε κοντύτερα με τον σύντροφο και η σχέση σας να γίνει πιο βαθιά.

Λέων

Αρκετά κοινωνικά τελειώνει ο Οκτώβριος, γι' αυτό σήμερα θα έχετε την ευκαιρία για socializing, για συναντήσεις διάφορες, γνωριμίες κι επαφές με συνεργάτες. Το βράδυ ειδικά, με τη θετική όψη Σελήνης-Ερμή, αναμένονται ευχάριστες βόλτες, συναντήσεις και συζητήσεις. Η εστίασή σας βρίσκεται περισσότερο στον σύντροφο και στους άλλους σήμερα.

Παρθένος

Δουλειά και χαρά σήμερα, με τη Σελήνη να τονίζει τον εργασιακό σας οίκο, κι έτσι θα είναι μια μέρα παραγωγική, όπου θα τακτοποιήσετε τόσο επαγγελματικά θέματα, όσο και ζητήματα καθημερινότητας. Επίσης μπορεί ν' ασχοληθείτε περισσότερο με την διατροφή, την υγεία και το fitness. Καλή μέρα για αποτοξίνωση και δίαιτα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being