Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

"Μύλος" στην τοπική ΝΔ-Με το "ένα πόδι" εκτός κόμματος ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος-Τί δήλωσε στο thebest.gr

"Μύλος" στην τοπική ΝΔ-Με το &...

Γιατί φέρεται ιδιαίτερα ενοχλημένος ο υποψήφιος βουλευτής;

Του Νίκου Σύφαντου

20.10 Το thebest.gr επικοινώνησε πριν από λίγο με τον κ. Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος με δήλωσή του επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς το ρεπορτάζ λέγοντας τα εξής:

"Η περίοδος που διανύουμε είναι αν μη τι άλλο, άκρως ενδιαφέρουσα για τις πολιτικές εξελίξεις και την προετοιμασία των κομμάτων στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών. Σε όλα αυτά δεν είμαι αδιάφορος...ούτε παθητικός παρατηρητής. Ποτέ δεν ήμουν άλλωστε τέτοιος"!


19.15 Κοντά σε απόφαση εξόδου από τη Νέα Δημοκρατία, ή τουλάχιστον σε αποχώρηση από το ψηφοδέλτιο του κόμματος στην Αχαία, βρίσκεται σύμφωνα με καλά πληροφορημένες "πηγές" ο κ. Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος.

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα το thebest.gr είναι σε θέση να γνωρίζει, ο υποψήφιος βουλευτής και επί σειρά ετών στέλεχος του κόμματος, φέρεται να έχει ενημερώσει ήδη για τις προθέσεις του στενούς του συνεργάτες.

Ο Αχαιός πολιτικός εξέφρασε ισχυρές επιφυλάξεις για τη συμμετοχή του στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, όποτε αυτές και αν γίνουν, με αφορμή, όπως φέρεται να υποστήριξε, υπόγειες διεργασίες στο υπο διαμόρφωση τοπίο στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας και πιο συγκεκριμένα στον τρόπο με τον οποίο "ράβεται και ξηλώνεται" το ψηφοδέλτιο του κόμματος.

Οι ίδιες πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν οτι ο κ. Τριανταφυλλόπουλος κλήθηκε το καλοκαίρι σε συνάντηση από υψηλόβαθμο Κυβερνητικό στέλεχος το οποίο του πρότεινε κυβερνητική θέση, την οποία όμως θα καταλάμβανε για λίγους μήνες και στη συνέχεια θα υπέβαλλε την παραίτησή του για να είναι υποψήφιος στην Αχαΐα.

Χωρίς να γίνει γνωστός ο λόγος, ο κ. Τριανταφυλλόπουλος αρνήθηκε, θεωρώντας κατά το πιό πιθανό σενάριο, οτι η ολιγόμηνη συμμετοχή του σε μία Κυβερνητική θέση, δεν θα είχε τα χαρακτηριστικά μίας πολιτικά έντιμης από τον ίδιο επιλογής.

Ωστόσο η συζήτηση συνεχίστηκε, αν και όπως φαίνεται στη συνέχεια έμεινε στη μέση, στην προοπτική της ανάληψης θέσης από τον Αχαιό πολιτικό στον κομματικό μηχανισμό, σύμφωνα με το νέο οργανόγραμμα της ΝΔ.

Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος φέρεται να έχει έκτοτε εκδηλώσει την δυσφορία του για το γεγονός οτι ουδέποτε κλήθηκε να συζητήσει και αντ' αυτού είδε έναν Αχαιό πολιτευτή να καταλαμβάνει θέση γενικού γραμματέα Υπουργείου (ο κ. Άγγελος Τσιγκρής) αλλά και τους τρεις πρόσφατα παραιτηθέντες Γενικούς Γραμματείς της Κυβέρνησης (μεταξύ των οποίων και ο κ. Κατσανιώτης που πολιτεύεται και επισήμως στην Αχαία) να καλύπτουν θέσεις στο νέο κομματικό οργανόγραμμα.

Το περιβάλλον του κ. Τριανταφυλλόπουλου διαρρέει οτι ο υποψήφιος βουλευτής είναι εξαιρετικά ενοχλημένος από τα παραπάνω γεγονότα, τα οποία και συνδέει μεταξύ τους και μάλιστα επισημαίνει οτι έχει ήδη μεταφερθεί η δυσφορία του και σε υψηλόβαθμα Κυβερνητικά στελέχη.

Επικαλείται δε την ενόχληση και άλλων στελεχών του κόμματος στον Νομό, τα οποία έχουν άμεση σχέση με το ψηφοδέλτιο.

Υπενθυμίζεται τέλος οτι ο κ. Τριανταφυλλόπουλος είναι και κουμπάρος του Αντώνη Σαμαρά

Τι επιφυλάασει αλήθεια μετά από όλα αυτά το άμεσο μέλλον;

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις