Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα, 29 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα, 29 Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις, οι οποίες δυσχεραίνουν την επικοινωνία και προκαλούν κυκλοθυμία, ενώ το πρωί μπορεί να υπάρξουν κάποια απρόοπτα και ορισμένες συμπεριφορές που σας ταράζουν. Το αίσθημα του δικαίου που έχετε έντονα, συγκρούεται με τις -ίσως συντηρητικές και αποκρυσταλλωμένες- απόψεις κάποιων, ακόμα και της οικογένειας.

Σκορπιός

Η επικοινωνία ίσως παρουσιάσει ορισμένα πρόσκαιρα προβλήματα σήμερα, λόγω των δύσκολων όψεων της Σελήνης, ενώ προσοχή χρειάζεται και σε αντιθέσεις με συγγενείς, συμμαθητές και συναδέλφους. Δεν λείπουν κάποια απρόοπτα το πρωί. Επίσης ας έχετε υπομονή στις μετακινήσεις και σε διάφορες συναλλαγές. Πιθανή ξαφνική αλλαγή σε ραντεβού ή σε μαθήματα.

Τοξότης

Κάπως ασταθής ο οικονομικός σας τομέας σήμερα, με απρόοπτα έξοδα, ίσως και με εμπόδια σε πληρωμές, σε αγορές ή σε διάφορες άλλες συναλλαγές. Οι δύσκολες όψεις της Σελήνης εμποδίζουν και την επικοινωνία, όπου οι δικές σας αξίες φαίνεται να συγκρούονται με αυτές φίλων και γνωστών και να δημιουργούνται έτσι διαφωνίες.

Αιγόκερως

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα δραστήρια μεν, αλλά οι δύσκολες όψεις που σχηματίζει προκαλούν αστάθεια συναισθηματική αλλά και απρόοπτα το πρωί. Ούτε η επικοινωνία είναι στα καλύτερά της - φαίνεται να οχυρώνεστε πίσω από στερεότυπα και να διαφωνείτε με ανθρώπους, ακόμα και με άτομα εξουσίας.

Υδροχόος

Το πρωί μπορεί να αναστατωθεί ο ύπνος σας ή να ξεκινήσει η μέρα κάπως νευρικά και με ορισμένα απρόοπτα. Η Σελήνη σχηματίζει δύσκολες όψεις σήμερα, οι οποίες προκαλούν μια εσωτερική ανησυχία, ενώ εμποδίζεται και η επικοινωνία. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας για ησυχία, απομόνωση, επαφή με την τέχνη και περισσότερο ύπνο.

Iχθύες

Οι φιλικές σχέσεις σήμερα δεν είναι στα καλύτερά τους, το ίδιο και η επικοινωνία, λόγω των δύσκολων όψεων της Σελήνης, γι' αυτό αναμένονται ορισμένες διαφωνίες και περιπλοκές. Ακόμα και μέσα σε ομάδες ή συλλόγους ή μέσα απ' το ίντερνετ είναι πιθανές αντιπαραθέσεις. Το πρωί προσέξτε τα οικονομικά απρόοπτα και τα ξαφνικά έξοδα.

Κριός

Λίγο νευρική μέρα, ενώ το πρωί θα πρέπει να προσέξετε κάποια απρόοπτα ή ορισμένες ξαφνικές εξελίξεις στα επαγγελματικά. Η επικοινωνία δεν αναμένεται να είναι στα καλύτερά της και οι ισορροπίες θα είναι λίγο δύσκολο να κρατηθούν γιατί κάποιοι εμμένουν σε κλισέ και σε συντηρητικές απόψεις. Προσέξτε τα προβλήματα σε διάφορες επαφές και συναλλαγές.

Ταύρος

Κάπως ασταθής η σημερινή μέρα, ενώ το πρωί μπορεί να ξυπνήσετε λίγο απότομα ή με νευρικότητα. Η δύσκολη όψη Σελήνης-Ερμή είναι πιθανό να προκαλέσει προβλήματα στην επικοινωνία, τόσο στο χώρο δουλειάς, όσο και σε καθημερινά θέματα αλλά και γύρω από ζητήματα σπουδών, νομικών κι επαφών με το εξωτερικό. Προκαλείται μια ασυνεννοησία.

Δίδυμοι

Κυρίως θέματα οικονομικά απασχολούν το ζώδιό σας σήμερα, περισσότερο ό,τι αφορά δάνεια, επενδύσεις, κληρονομικά, συντάξεις, εφοριακά, ασφάλειες κλπ, ενώ οι δύσκολες όψεις που σχηματίζει η Σελήνη ίσως φέρουν απρόοπτα και εμπόδια σε ανάλογες συναλλαγές. Εμποδίζεται πρόσκαιρα και η επικοινωνία στα ερωτικά αλλά και με τα παιδιά. Προσοχή σε εμμονές.

Καρκίνος

Κοινωνική μέρα μεν, με επαφές διάφορες και συναντήσεις, όμως οι δύσκολες όψεις που σχηματίζει η Σελήνη δεν διευκολύνουν ιδιαίτερα την επικοινωνία, αντιθέτως. Η μέρα είναι πιθανό να ξεκινήσει νευρικά και με κάποια απρόοπτα. Φροντίστε να γεφυρώσετε τις διαφωνίες σε οικογενειακές, αισθηματικές κι επαγγελματικές σχέσεις. Προσέξτε την κυκλοθυμία σας.

Λέων

Η εστίαση της προσοχής σας σήμερα θα βρίσκεται στην εργασία και σε καθημερινές δουλειές, αλλά οι δύσκολες όψεις της Σελήνης μπορεί να φέρουν διάφορα εμπόδια και έκτακτα θέματα. Η επικοινωνία επίσης δεν είναι στα καλύτερά της και θα χρειαστεί υπομονή, το ίδιο και στις μετακινήσεις και σε διάφορες συναλλαγές.

Παρθένος

Μια κυκλοθυμία και άστατες συμπεριφορές μπορεί να εκδηλωθούν σήμερα στα ερωτικά, λόγω των δύσκολων όψεων της Σελήνης, γι' αυτό φροντίστε να γεφυρώσετε τις όποιες διαφορές. Επίσης με τα παιδιά ίσως υπάρξει ασυνεννοησία και άρνηση ορθής επικοινωνίας. Ακόμα, προσέξτε τις μικροταλαιπωρίες και τα απρόοπτα, κυρίως γύρω από οικονομικά θέματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being