Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δήμος Ερυμάνθου: Με λαμπρότητα οι εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Δήμος Ερυμάνθου: Με λαμπρότητα οι εκδηλώ...

Έγιναν παρελάσεις, κατατέθηκαν στεφάνια και τελέστηκε Δοξολογία

Ολοκληρώθηκαν στο Δήμο Ερυμάνθου οι εκδηλώσεις στα πλαίσια του εορτασμού της Εθνικής επετείου 28ης Οκτωβρίου. Επίσημη Δοξολογία τελέστηκε στους Ιερούς Ναούς όλων των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου, ενώ εκφωνήσεις πανηγυρικών, τοπικές παρελάσεις και καταθέσεις στεφάνων πραγματοποιήθηκαν από τους εκπροσώπους του Δήμου, αρχών, φορέων και μαθητές των σχολείων και στις Τ.Κ. Φαρών και Σταυροδρομίου.

Ειδικότερα στην έδρα του Δήμου-Χαλανδρίτσα, η επίσημη Δοξολογία πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Της Θεοτόκου, ενώ εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας έγινε από τη φιλόλογο του Γυμνασίου Χαλανδρίτσας κ. Ειρήνη Καραμπέτσου.

Ακολούθησε παρέλαση μαθητών και πολιτικών τμημάτων και μετάβαση στο μνημείο των Ηρώων, όπου τελέστηκε επιμνημόσυνος δέηση και κατάθεση στεφάνων από τις αρχές, σχολεία και οργανώσεις, στην οποία παρέστησαν ο Δήμαρχος κ. Θάνος Καρπής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Λεων. Γεωργαντόπουλος, ο Περιφ. Σύμβουλος κ. Δημήτριος Δριβίλας ως εκπρόσωπος της Π.Δ.Ε., ο Πρόεδρος Τ.Κ. Χαλανδρίτσας κ. Παν/της Παπαγεωργίου, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Χαλ/τσας κ. Παρ. Μασσούρας, ο Προϊστ. Πυροσβεστικού Κλιμάκιου Χαλ/τσας κ. Παν/της Μανωλόπουλος, ο Περιφ. Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Λαλιώτης, ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Θόδωρος Μπαρής και της ελάσσονος κ. Παν. Γεωργακόπουλος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοτών Κ.Υ.Χ. κ. Θανάσης Θεοδωρόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Περιβάλλοντος κ. Γιάννης Δετοράκης, εκπρόσωποι Πολιτιστικών Συλλόγων, Συλλόγων Γονέων, η Ένωση Γονέων και άλλων Συλλόγων και φορέων του Δήμου Ερυμάνθου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις