Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Καταγγελία στο thebest.gr για κακοποίηση ζώου στο Κάστρο - Πάτησε το γατάκι στο κεφάλι - Εξαφανίζονται και θανατώνονται αδέσποτα

Πάτρα: Καταγγελία στο thebest.gr για κακ...

Αρκετά περιστατικά κακοποίησης ζώων καταγγέλλονται το τελευταίο διάστημα

Ολοένα και περισσότερα περιστατικά κακοποίησης ζώων στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα. Σήμερα, αναγνώστης του thebest.gr καταγγέλλει ότι το Σάββατο 25 Οκτωβρίου στην περιοχή του Κάστρου της Πάτρας κακοποιήθηκε ένα γατάκι, το οποίο πάτησε άγνωστος στο κεφάλι, ενώ υποστηρίζει ότι τον τελευταίο καιρό στην ίδια περιοχή αδέσποτα εξαφανίζονται και θανατώνονται, με διάφορους τρόπους.

Σύμφωνα με την καταγγελία "οι κάτοικοι της περιοχής μιλούν για δεκάδες περιστατικά το τελευταίο διάστημα και στις κατ' ιδίαν συζητήσεις στις γειτονιές τής οδού Φρουρίου και της Δασυλλίου όλοι έκαναν λόγο για 2 υπόπτους. Πρέπει δε να σημειωθεί πως οι κάτοικοι κατά μήκος και των δύο οδών είναι ιδιαίτερα φιλόζωοι και αυτό το μαρτυρούν τα πιατάκια και τα λεκανάκια, για τροφή και νερό, έξω από τις πόρτες των σπιτιών χειμώνα καλοκαίρι".

Όπως υποστηρίζει στο μήνυμά του ο αναγνώστης "το Σάββατο (25-10-'14) το μεσημέρι ένας από τους δύο υπόπτους πάτησε στο κεφάλι και προσπάθησε να σκοτώσει ένα μικρό γατάκι. Για κακή του τύχη όμως βρισκόταν μάρτυρας στο συμβάν. Ο μάρτυρας περιέθαλψε το ζώο, το μετέφερε σε κτηνιατρείο και έπειτα μετέβη στο Β' αστυνομικό τμήμα, όπου ανέφερε το περιστατικό και ακολουθήθηκε αυτεπάγγελτη δίωξη τού υπόπτου. Ο ύποπτος προσήχθη με την αυτόφωρη διαδικασία στο αστυνομικό τμήμα, ενώ το γατάκι βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς το κρανίο του έχει σχεδόν συνθλιβεί και είναι αμφίβολο εάν θα ζήσει. Αναμένεται πλέον ο ορισμός δικάσιμου εντός της επόμενης εβδομάδας. Ήδη οι φιλοζωικές της περιοχής κινητοποιούνται για την παρουσία τους στο δικαστήριο, για πολλοστή φορά, ελπίζοντας να δοθεί ένα τέλος στην ατιμωρησία".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις