Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Θάνος Τζάνης: "Χρωστάω πολλά στη Ναταλία Γερμανού"

Θάνος Τζάνης: "Χρωστάω πολλά στη Να...

"Η απόλαυσή μου και η ζωή μου είναι να διασκεδάζω τον κόσμο "

Ο πρώην παίκτης του «Dream Show» και τότε σύντροφος της Ναταλίας Γερμανού ανοίγει τα χαρτιά του στην εφημερίδα «Η Άποψη» και μιλάει για την καριέρα, την επιστροφή στη δισκογραφία αλλά και τα όσα έμαθε από τη σχέση του με τη γνωστή παρουσιάστρια.

Τον γνωρίσαμε πριν από οκτώ χρόνια ως μεγάλο φαβορί του γνωστού reality show τραγουδιστών και τώρα επιστρέφει στη δισκογραφία με το ξεσηκωτικό «Πάμε γι' άλλα» που έγραψε ο ίδιος σε περίοδο ανασυγκρότησης και προσωπικών αναζητήσεων. Ο λόγος για τον ταλαντούχο Θάνο Τζάνη που μίλησε στην «Α» για όλα.

«Αυτό που κάνω, το κάνω με γνώμονα την αγάπη μου για το τραγούδι, τη μουσική και την ψυχαγωγία. Η απόλαυσή μου και η ζωή μου είναι να διασκεδάζω τον κόσμο και επειδή το κάνω με πολλή μεγάλη αγάπη, το κοινό το καταλαβαίνει. Το κριτήριο του κοινού είναι αλάνθαστο», ήταν η απάντηση του Θάνο στην ερώτηση πώς κατάφερε να διατηρηθεί στο χώρο του τραγουδιού, έστω και αν δεν τον απολαμβάνουμε πλέον σε μεγάλες πίστες, οι οποίες του έχουν λείπει., όπως εξομολογήθηκε αμέσως μετά.

Όσο για το αν η συμμετοχή του στο «Dream Show» ήταν τελικά σωστή ή λάθος επιλογή, η απάντηση του γνωστού τραγουδιστή ήταν καταλυτική. «Χαίρομαι και δεν μετανιώνω τις επιλογές μου. Τις σέβομαι και τις τιμώ για να τιμώ και τον εαυτό μου. Το παιχνίδι ήταν κάτι που το ένιωσα και το έκανα. Είμαι χαρούμενος που το έκανα, γιατί μέσω αυτού με έμαθε ο κόσμος.

Το "Dream Show" ήταν η αφετηρία μου. Με βοήθησε το παιχνίδι και ό,τι κάνω είμαι περήφανος που το έκανα».
Μάλιστα, ο Θάνος δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι έχει κάνει λάθη, για τα οποία και δεν μετάνιωσε ποτέ. «Έχω κάνει τα καλύτερα και τα ωραιότερα λάθη. Τα λάθη μου αφορούν τη δημοσιότητα που μου ήρθε απότομα και ίσως τότε να μην μπορούσα να τη διαχειριστώ σωστά.

Αν είχα μια δεύτερη ευκαιρία σήμερα στο τότε, θα έδινα περισσότερη σημασία σε κάποιους ανθρώπους που δεν είχα καταλάβει ότι έπρεπε να τη δώσω και θα ήμουν πιο κοντά τους. Ήταν απότομο και όποιος δεν το έχει ζήσει δεν μπορεί να το καταλάβει», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η κουβέντα δεν μπορούσε να μην πάει και στην πρώην σύντροφό του, Ναταλία Γερμανού. «Χρωστάω πολλά της Ναταλίας. Ήταν ένας άνθρωπος που με στήριξε, που με πίστεψε, που έκανε πάρα πολλά πράγματα για μένα και την ευχαριστώ πάρα πολύ και πάντα θα την ευχαριστώ», εξομολογήθηκε ο ταλαντούχος ερμηνευτής ενώ διευκρίνισε ότι μέχρι και σήμερα έχουν διατηρήσει φιλική σχέση.

Ποιο ήταν το σπουδαιότερο πράγμα που έμαθε στο πλευρό της; «Η Ναταλία με έμαθε να είμαι σεμνός, να βλέπω και να παραδειγματίζομαι από το πόσο σεμνοί είναι οι μεγάλοι καλλιτέχνες. Αυτό προσπαθώ να το εφαρμόζω πάντα στη ζωή μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Θάνος Τζάνης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight