Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο καινούριος παρουσιαστής των Όσκαρ, Νιλ Πατρικ Χάρις αποκάλυψε, «Κατάλαβα ότι είμαι γκέι όταν με φίλησε ο Μπαρτ Ρέινολντς»

Ο καινούριος παρουσιαστής των Όσκαρ, Νιλ...

Αυτό το διάστημα παίζει στο φιλμ "Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε"

Αυτήν την περίοδο οι σινεφίλ βλέπουν τον 41χρονο Αμερικανό ηθοποιό Νιλ Πάτρικ Χάρις στην πολύ επιτυχημένη ταινία «Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε» σε έναν αινιγματικό ρόλο πλάι στον Μπεν Άφλεκ και την Ρόζαμουντ Πάικ ενώ πριν λίγες μέρες γνωστοποιήθηκε ότι θα αναλάβει την παρουσίαση της ερχόμενης τελετής των πολυθρύλητων βραβείων Όσκαρ.

Ο Νιλ Πάτρικ Χάρις που έχει παίξει σε πολλές ταινίες (ανάμεσα τους και στα κινηματογραφικά Στρουμφ) θεωρείται από τους σημαντικότερους κωμικούς της νέας γενιάς και το Χόλιγουντ του το ανταπέδωσε επιλέγοντάς τον για να παρουσιάσει την τελετή απονομής των 87ων Όσκαρ τον ερχόμενο Φεβρουάριο του 2015. Μάλιστα  κάτι τέτοιο ήταν ένα μεγάλο όνειρο του ηθοποιού που γίνεται πραγματικότητα.

Ο Νιλ Πάτρικ Χάρις έκανε τα πρώτα του βήματα στο σινεμά με την περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας του Πολ Βερχόφεν «Starship Troopers» το 1997 και έγινε παγκοσμίως διάσημος από την τηλεόραση στη δημοφιλή σειρά «Ηow I met Your Mother». Στη σειρά όπως έγραψε η εφημερίδα Τα Νέα, ο Νιλ Πάτρικ Χάρις υποδύεται έναν αθεράπευτο γυναικά. Το ίδιο συμβαίνει και στην ταινία «Gone Girl – Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε» όπου ενσαρκώνει έναν μοναχικό άνδρα παθιασμένο με την κοπέλα που είχε ερωτευτεί σφόδρα στο λύκειο (Ρόζαμουντ Πάικ).

Στην πραγματικότητα πάντως ο Νιλ Πάτρικ Χάρις είναι από τους πιο γνωστούς δηλωμένους ομοφυλόφιλους στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Μάλιστα στην αυτοβιογραφία του με τίτλο «Choose your own Autobiography» που κυκλοφόρησε στις 14 Οκτωβρίου, αποκαλύπτει πώς κατάλαβε ότι είναι γκέι.

Συνέβη στα τέλη της δεκαετίας του 1980 έπειτα από ένα φιλικό φιλί που αντήλλαξε με τον βετεράνο ηθοποιό, τον 78χρονο σήμερα Μπαρτ Ρέινολντς.

Ο Νιλ Πάτρικ Χάρις ήταν έφηβος όταν έπαιξε στην τηλεοπτική σειρά «B.L. Stryker» στην οποία πρωταγωνιστούσε ως μάτσο ντετέκτιβ ο Μπαρτ Ρέινολντς. Στο τέλος μιας σκηνής ο Ρέινολντς (από τους πιο σέξι άνδρες ηθοποιούς του Χόλυγουντ την δεκαετία του ’70) έσκυψε και φίλησε τον Νιλ Πάτρικ Χάρις θέλοντας να κάνει χιούμορ.

Όλο το τηλεοπτικό συνεργείο το βρήκε αρκετά αστείο, ο Χάρις όμως αισθάνθηκε άβολα καθώς εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησε πως είναι ομοφυλόφιλος, όπως γράφει ο ίδιος στο βιβλίο του.

Ο Χάρις είναι πλέον παντρεμένος με τον 39χρονο Aμερικάνο ηθοποιό Ντέιβιντ Μπέρτκα, με τον οποίο είναι ζευγάρι από το 2004 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά με παρένθετη μητέρα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight