Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Ειδικές στολές και θάλαμοι απομόνωσης στο ΠΓΝΠ για τον ιό Έμπολα - Τι λέει στο thebest.gr ο Χαράλαμπος Μπονάνος

Πάτρα:Ειδικές στολές και θάλαμοι απομόνω...

Δύο συναντήσεις σήμερα στον χώρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας

Πανικό και φόβο προκαλεί το ενδεχόμενο έλευσης και στην Πάτρα κρούσματος του ιού του Έμπολα. Στο πλαίσιο της λήψης μέτρων για την  αντιμετώπιση ενός τέτοιου περιστατικού, σήμερα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας πραγματοποιούνται δύο ενημερωτικές συσκέψεις. Στις 11 το πρωί η Διοίκηση συναντάται με λοιμωξιολόγους του νοσηλευτικού ιδρύματος, ενώ μετά τις 12 στο Αμφιθέατρο του ΠΓΝΠ λοιμωξιολόγοι θα ενημερώσουν κατάλληλα το εμπλεκόμενο προσωπικό, όχι μόνο από το νοσοκομείο του Ρίου, αλλά και από το νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα.

Όπως αναφέρει στο thebest.gr o Διοικητής του ΠΓΝΠ Χαράλαμπος Μπονάνος το νοσοκομείο έχει οργανωθεί κατάλληλα. Το νοσηλευτικό ίδρυμα διαθέτει μονάδα αρνητικής πίεσης, ειδικό δωμάτιο απομόνωσης στα ΤΕΠ και 79 ειδικές στολές για την προστασία του προσωπικού.

Παράλληλα συνιστά ψυχραιμία και υπενθυμίζει ότι σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας η Ελλάδα δεν βρίσκεται στις χώρες υψηλού κινδύνου για τη μετάδοση του ιού , ενώ τονίζει ότι χρειάζεται σε κάθε περίπτωση οι πολίτες να ξαναθυμηθούν βασικούς κανόνες ατομικής υγιεινής , όπως το πλύσιμο των χεριών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις