Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δημοτικό Βρεφοκομείο Πάτρας: "Μαχαίρι" στους μισθούς των εργαζομένων από τον Επίτροπο - Με κινητοποιήσεις απειλεί ο Κ. Πελετίδης

Δημοτικό Βρεφοκομείο Πάτρας: "Μαχαί...
Σύφαντος Νίκος

Πρόκειται για 21 εκπαιδευτικούς

Νεώτερη ενημέρωση: Ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, μιλώντας πριν από λίγο στους γονείς, ανέλυσε την κατάσταση, είπε ότι το δημοτικό βρεφοκομείο δεν θα κλείσει και θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά.

"Έτσι καταλαβαίνει η διοιήση τα πράγματα. Εμείς δεν μπορούμε να δεχθούμε να αλλάζουν συνέχεια δασκάλους τα παιδιά", υπογράμμισε και απευθυνόμενους στους γονείς είπε όλοι πρέπει να αντιδράσουν μαζί με τη δημοτική αρχή.

Τέλος, ο κ. Πελετίδης ανέφερε ότι αύριο κιόλας θα απευθυνούν στις αρμόδιες υπηρεσίες, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα ξεκινήσουν άμεσα δυναμικές κινητοποιήσεις σε περίπτωση που ο Επίτροπος δεν εγκρίνει τις συμβάσεις.

Σε παρέμβασή της το μέλος της διοίκησης του ιδρύματος Βίβιαν Σαμούρη, είπε ότι το ίδιο πρόβλημα είχε εμφανιστεί στις αρχές του 2012 και αντιμετωπίστηκε άμεσα, ενώ δήλωσε ότι προέχει η εύρυθμη λειτουργία του δημοτικού βρεφοκομείου και η διατήρηση της δομής και κάλεσε τους γονείς να συντονιστούν σε αυτή την κατεύθυνση.

------

Στον "αέρα" η μισθοδοσία των 21 συμβασιούχων υπαλλήλων του Δημοτικού Βρεφοκομείου Πατρών. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr ο Επίτροπος δεν ενέκρινε την μισθοδοσία, καθώς εκτίμησε ότι έπρεπε να έχουν ακολουθηθεί άλλες διαδικασίες.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για τους 21 συμβασιούχους εργαζόμενους που ασκούν εκπαιδευτικό έργο στο ίδρυμα.

Σε δηλώσεις του στο thebest.gr, ο δήμαρχος Πατρέων και πρόεδρος του Δημοτικού Βρεφοκομείου Κώστας Πελετίδης, είπε ότι η δημοτική αρχή δεν έχει καμία εμπλοκή σε αυτό και ότι το Κράτος είναι αυτό που πρέπει να μεριμνήσει.

Επίσης δήλωσε, ότι η δημοτική αρχή θα ξεκινήσει άμεσα γύρο επαφών με τις αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να ξεπεραστεί το πρόβλημα και να πληρωθούν οι εργαζόμενοι. "Σε διαφορετική περίπτωση, αν δηλαδή δεν γίνει δεκτό το αίτημά μας, θα ξεκινήσουμε κινητοποιήσεις".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις