Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ακράτα: Εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή

Ακράτα: Εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή

Στο Κέντρο Υγείας

Την Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014 από τις 08.30 έως τις 13.00 ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ανατολικής Αιγιάλειας « Ο ΔΕΣΜΟΣ » διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Ακράτας. Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος αναφέρει τα εξής:

Αγαπητή/έ Φίλη/ε

Σ’ ένα κοινωνικό τοπίο όπου οι λέξεις προσφορά, ανιδιοτέλεια, βοήθεια στους συνανθρώπους μας έχουν χάσει το νόημα τους, εμείς τα μέλη του Σ.Ε.Αιμοδοτών Ανατολικής Αιγιάλειας ¨ Ο ΔΕΣΜΟΣ ¨, οι απλοί άνθρωποι με το χαμόγελο στα χείλη συνεχίζουμε να προσφέρουμε το αίμα μας , στο συνάνθρωπο μας που το έχει ανάγκη για να διατηρηθεί στη Ζωή.

Με μοναδική ανταμοιβή την ηθική ικανοποίηση μας, δίνουμε ελπίδα , ζωή, χαμόγελο. Πάρε μέρος & δώσε και ΕΣΥ συνέχεια στο θαύμα της ζωής!

Κάνουμε ιδιαίτερη έκκληση για την προσέλευση όσο το δυνατόν περισσοτέρων συμπολιτών μας – συμφώνα με τις τελευταίες ενημερώσεις παρατηρείται έλλειψη αίματος.

Στο Κ.Υ. θα παραβρίσκεται και εκπρόσωπος από το Κέντρο Εθελοντών Δοτών Μυελού Οστών Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ) για όσους ενδιαφέρονται να ενημερωθούν και να γίνουν Εθελοντές Δότες Μυελού Οστών.

‘Όταν δίνουμε αίμα πρέπει να έχουμε φάει ελαφρά το πρωί . (πρωινό που ο καθένας έχει συνηθίσει να τρώει)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις