Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δ. Τριανταφυλλόπουλος – «Το Υπουργείο Υγείας ν' αφήσει την...δήθεν άγνοια και μισόλογα για τα προβλήματα των Νοσοκομείων Αιγίου και Καλαβρύτων"

Δ. Τριανταφυλλόπουλος – «Το Υπουργείο Υγ...

Παρέμβαση του πολιτευτή Αχαΐας της ΝΔ για τις ελλείψεις των τοπικών νοσηλευτικών μονάδων

Σε νέα παρέμβαση, για πολλοστή φορά,ε πί  των τρεχόντων και χρονιζόντων προβλημάτων των Νοσοκομείων Αιγίου και Καλαβρύτων, προχώρησε ο Υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ στην Αχαΐα, Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, επιχειρώντας να επαναφέρει την αναγκαιότητα ενίσχυσής τους με ιατρικό-παραϊατρικό προσωπικό αλλά κι εξοπλισμό, η εκκρεμότητα των οποίων απειλεί την καθημερινή λειτουργία των τοπικών νοσηλευτικών μονάδων.

Τόσο σε επαφές που είχε με στελέχη του Υπουργείου Υγείας αλλά κι έγγραφη ενημέρωση που παρείχε στον Υπουργό κ. Μάκη Βορίδη, κατέστησε σαφές, πως "τα προβλήματα των Νοσοκομείων είναι χιλιοειπωμένα στους κατά καιρούς Υπουργούς και Υφυπουργούς και κατά συνέπεια δεν υπάρχει η παραμικρή δικαιολογία για τη μη λήψη μέτρων"

Σε δήλωσή του για το όλο θέμα, ο Αχαιός Πολιτευτής, περιγράφει και το περιεχόμενο τόσο των επαφών του με την ηγεσία του αρμοδίου Υπουργείου αλλά και της επιστολής του προς αυτήν.Μεταξύ άλλων, τονίζει:

"Εδώ και μήνες, προσωπικά όπως κι άλλοι, μεταξύ αυτών και οι Διοικητές τους, έχουμε ενημερώσει και ζητήσει εμπεριστατωμένα από τις ηγεσίες του Υπουργείου Υγείας, να αντιμετωπίσουν άμεσα, τόσο το θέμα της διακομιδής ασθενών στο Νοσοκομείο των ορεινών Καλαβρύτων όσο και την αναγκαιότητα άμεσης τοποθέτησης ιατρών για την απρόσκοπτη λειτουργία του Αναισθησιολογικού και Μικροβιολογικού Τμήματος, καθώς και την οικονομική στήριξη της αξιόμαχης Ορθοπεδικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ανατολικής Αχαΐας,στο Αίγιο.

Δυστυχώς σήμερα, γινόμαστε γνώστες απαντήσεων, ακόμα κι εκ μέρους του Υπουργού σε αυτοδιοικητικούς της Αιγιάλειας, ότι..."δεν ήξερε κάτι"! Θα ήταν φρονιμότερο και χρήσιμο για την παραγωγή του κυβερνητικού έργου, να "τραβήξει τ'αυτί" συνεργατών του που αποδεικνύεται ότι "γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους" οχλήσεις μας και υπομνήματα,πράξη που αποβαίνει κατά της προσφερόμενης υγειονομικής περίθαλψης των πολιτών!

Ας αφήσει λοιπόν η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας τα περί "άγνοιας" των καυτών προβλημάτων κι ας εγκαταλείψει τα μισόλογα, ανταποκρινόμενη εδώ και τώρα στην κάλυψη των παραπάνω - τουλάχιστον - αναγκών.

Κάθε άλλη καθυστέρηση, καθιστά την ηγεσία του Υπ. Υγείας υπόλογη, τη δε Κυβέρνηση αδικαιολόγητη...λόγω ασυνεννοησίας κι απραξίας"!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις